Salonda-Dışarde İşimize Karışanlara "BİLİYORUM SPORDA UZMANSIN AMA ÖLSEMDE UYARMA"

envai cesit dovus sporunun uzmaniyim,ana branslarim ara branslarim girla diyon bilader, bulk yapip vucudu hantallastirma UFCde agir para var. amerikalarda sampiyon olur gogsumuzu kabartirsin la fena mi.

envai cesit dovus sporunun uzmaniyim,ana branslarim ara branslarim girla diyon bilader, bulk yapip vucudu hantallastirma UFCde agir para var. amerikalarda sampiyon olur gogsumuzu kabartirsin la fena mi.
Hocam vucudu hantallastirmadim bixim maçlarda oyle ağız burun yamulup kalmiyosunuz direk kiriyolar bi yerinizi ben 3 ay önce macta ayagimi kirdilar 4 gun sonra antremana gittim bulk girmek zorunda kaldim agirlik calistim boyle oldu onceden tikir tikirdim simdi ayagim 2 ayda anca duzeldi 81 kg den 117 kg cikmistim bulkla diyete basladim suan 106 yim yavas yavas iniyorum nisanda bi turnuvam var diye. Ufc agir para var ama orasi cok ote bi yer bende isterim ulkem icin bişeyler yapmak ama daha bu ulkrde yokken nasil ufc gideyim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı