Salon kontrolü ve uygunluğu

Abiler öncelikle izmir bayraklida oturuyorum ve gerçekten uygun fiyata salon bulamadım en ucuzu 100tl siz düşünün. Fakat 1 tanesi 50tl olmasına rağmen salon küçük 2 katlı fakat küçük. Bende pek eşyaları bilmiyorum neler olmalı olmamalı. Salonun adını versem bakarmisiniz. Diyeceksiniz ki nasil bakacaz internet sitesinden salonu gezebilirsiniz
http://www.mekan360.com/360fx_mroly...fitness-spor-salonlari-pilates-salonlari.html
Bu siteden bakabilirsiniz şimdiden Teşekkür Ederim.

Öncelikle yoğunluğu nasıl ? yani eğer salon dolu oluyosa sakın gitme zaten küçücük yer hiç birşey yapamazsın :D eğer gitmek istersende temel hareketler için iş görür (bench p. squat için yerler var :) dumbellar ağırlıklar var. Makinelerde var :D çoğu hareketi yaparsın :) tabi eksikleri var ama ordaki imkanlarlada yapılabilir çoğu program :) )

Yani bi bakıma bayraklı şart çünkü yol parasida vermek istemiyorum bide bu salonda hova galiba harekerleri gosteriyomus sadece antreman günlüğü filan vermiyomus onu nasıl halledebilirim bi de makineler yetersiz gibi geliyo

makinelerle işin yok bir adet bar yeterli ağırlık bütün işini görür. sen sadece kendine geniş ferah yeterli bir salon bul, aynı zamanda her şeye laf söylenmeyecek bir salon bul bu çok önemli. yok ağırlığı yavaş bırak yok ağırlıkları topla falan

Bende 2014 yılına kadar 20 yıl falan Bayraklı' da oturdum. Bu salon da ben kendimi bildim bileli orada var. İyidir kötüdür diyemem ama geniş bir yer bulmaya bak alan dar oldu mu rahat olmuyor. Ben taşınmadan önce İzsu'nun yanına açılmıştı bir tane perdecinin sağ çaprazında duruyorsa oraya da bir bak. Ayrıca Altay Büfe'nin yanından çıkan yoldan ilk sola saparsan orada da bir yer görmüştüm gerçi 5 -6 yıl oluyor ama belki hala duruyordur. Bu civarlarda oturuyorsan olmadı Çay Mahalle ya da Manavkuyu taraflarına bak. Çay Mahalle'ye yürüyerek de gidip gelirsin. Orada banko vardır bir yer.

Sagolasin öncelikle osmangazide var 2 tane fakat 1i sıkıntılı su ve yiyecek götürmek yasak siz düşünün diğeride saat sıkıntılı
16.00'a kadar 80TL
23.00'a kadar 100TL bu da çok pahalı olacak yiyecek içecek yol parasi derken off offf

Back
Yukarı