berkeaydin
Üye
merhaba arkadaşlar.şuan evde kol çalışmaktayım.arka kol ve biceps.vucudumun diğer yerlerinden memnun sayılır.Açıkçası çoğu kişiye saçma geliyor ama bana sadece kol olsa yeter.hayalim bu yani kimine göre çok saçma vucut orantısız olur desede.
Evde 10kg ve 2 kg lık dumbell ile çalışıyorum.flexor hocanın gösterdiği dumbell hareketleriyle.salonada gidebilirim.sadece biraz uzak fakat bedava.( hoca yok )
sormak istediğim sadece kol için salona gitmem gerekir mi yoksa evdede aynı verimi alabilir miyim.
şunlarıda söylemek istiyorum 10kg dumbell şuan için beni iyi zorluyor nefes nefese bırakıyor
salona gidersem daha çabuk gelişme sağlayabilirmiyim.
1 gün aralıklarla bütün hafta çalışıyorum. örneğin pazartesi çalışma salı off.
Ve neredeyse hergün olmasada haftada 3-4 gün mma çalışması yapıyorum.
Bu arada boyuma göre kilom düşük. düzenli spor yaptıgım ve düzensiz olarak body yaptıgım için bundan önceki aylar protein tozu kullanıyorum.beslenme düzenim pek iyi değil.kolum şuan olarak tam 30 cm.
Evde 10kg ve 2 kg lık dumbell ile çalışıyorum.flexor hocanın gösterdiği dumbell hareketleriyle.salonada gidebilirim.sadece biraz uzak fakat bedava.( hoca yok )
sormak istediğim sadece kol için salona gitmem gerekir mi yoksa evdede aynı verimi alabilir miyim.
şunlarıda söylemek istiyorum 10kg dumbell şuan için beni iyi zorluyor nefes nefese bırakıyor

1 gün aralıklarla bütün hafta çalışıyorum. örneğin pazartesi çalışma salı off.
Ve neredeyse hergün olmasada haftada 3-4 gün mma çalışması yapıyorum.
Bu arada boyuma göre kilom düşük. düzenli spor yaptıgım ve düzensiz olarak body yaptıgım için bundan önceki aylar protein tozu kullanıyorum.beslenme düzenim pek iyi değil.kolum şuan olarak tam 30 cm.