Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar selam herkese kolay gelsin.. Kaç gündür boynum trapezlerim arka omzum ağrıyordu 3-4 aydır hatta.. Doktora gittigimde ağırlık kaldırmamamı istedi ve hafif boyun düzleşmesi başlıyor dedi. Ağrılar cok siddetli resmen beynimi yerinden cıkarıyordu. Bende 1 haftadır ilaç krem vs kullanıyorum ağırlık kaldırmayı bıraktım yani bodybuilding'i.
Bende bugun yavas yavas yürüyüş ve kosu yapmaya başlayacam. Vücut ağırlıgım ile egzersizleri yapabilirmişim. Onada 1 - 1.5 ay sonra başlicam. Başlıgı açma amacım sizce nasıl bir yol izlemeliyim vücut ağırlıgı ile fit kalınabilir mi. Koşunun yararları nedir bacak veya karın kasları için faydalımı?
Teşekkürler..
Geçmiş olsun. Bu sporu yapan birinde en son olacak şikayetler herhalde bunlar olur. Devamlı çalışan iskelet yapısında bu tür erime vs. olmaması lazım. Neden olduğuna dair bir fikrin var mı ?
Geçmiş olsun. Bu sporu yapan birinde en son olacak şikayetler herhalde bunlar olur. Devamlı çalışan iskelet yapısında bu tür erime vs. olmaması lazım. Neden olduğuna dair bir fikrin var mı ?
Teşekkür ediyorum. Hafif bi düzleşme var dedi kemik erimesi falan yokmuş. Yani boyunda eğim olurmuş normalde ama benımkıne sopa saplanmıs gibi düz durmus biraz öyle dedi.
Ağırlık kaldırma sen dedi Fizik doktoru ve Beyin ve sinir cerrahı diyince adamlar biliyordur dedim Vücut ağırlığım ile çalışabilmemi söylediler ama ağrılar iyice düzelince..