Sahte Optimum Nutrition Whey

Merhaba arkadaşlar ben genelde optimum whey den başka bir protein tozu kullanmam ama

Bugün mecidiyeköyde ki cavahirde bir eczane var protein alışverişimi Gnc den yaparım ama şuan fiyat olarak çoştular (239.95tl) şuan ki fiyatı.

neyse optiimum un fiyatını birde cevahirdeki eczaneye sorim dedim adamla aramızda geçen diyalog

ben: elinizde optimum whey varmı

eczacı : hayır yok Optimum Nutrition Whey lerin okadar çok sahtesi varki piyasada
onun içn Nutrition marka almamaya karar verdik hatta elime geçdi ama geri gönderdim. ama başka markalar var elimde..

Arkdaşlar sahte olup olmadığını nerden anlıyoruz protein tozunun ? veya protein tozu nereden alabilirim. korktum resmen :S yardımcı olursanız sevinirim.

Geçmişte yaşanmış mıdır bilmiyorum ancak ülkemizde sahte gıda takviyesi olduğunu ya da yaygın olduğunu düşünmüyorum. Birebir aynı kutular, etiketler, toz, aroma, paketleme ve sayılmayacak daha bir çok iş var zahmetli bir iş. Sanmıyorum ki kimse bu derece bir iş yapabileceğini ve cezası ağırdır sanıyorum.

Merhaba
GNC nerden alıyormus distributoru ****** sa? Bu arada ben bu kadar cok sahtenin oldguna inanmıyorum. Guvenilier yerlerden alırsanız sorun olmayacaktır. bende bu konuyla ilgili birsey sormustum zamanında bir arkadas cok guzel bir cevapla susuturdu beni. neden sahtesini ithal etmek icin aynı ithalat masrafını yapsınlar? gerceğini alır piyasa fiyatına satar bizde almak zorunda kalırız zaten. Bence GNC marka farkını koyuyor. Ayrıca tek secenek Optimum değil

Merhaba
GNC nerden alıyormus distributoru ****** sa? Bu arada ben bu kadar cok sahtenin oldguna inanmıyorum. Guvenilier yerlerden alırsanız sorun olmayacaktır. bende bu konuyla ilgili birsey sormustum zamanında bir arkadas cok guzel bir cevapla susuturdu beni. neden sahtesini ithal etmek icin aynı ithalat masrafını yapsınlar? gerceğini alır piyasa fiyatına satar bizde almak zorunda kalırız zaten. Bence GNC marka farkını koyuyor. Ayrıca tek secenek Optimum değil

cevabın için teşekkürler.işte ya yakomoz dan alıcam yada nişantaşında büyük bir eczane var orada satılıyor jelatinli bandrollü falan.

biliyorum tekseceneğimin optimum olmadığını ama optimum benim gözümde enbasit ve en kaliteli protein tozu en azından bana yettiğini düşünüyorum

diğerkileri daha ağırsanki :)

Supllementler.com dan alabilirsin sitenin resmi sponsoru olduğu için reklama girmez diye düşünüyorum..

Başka güvenilir internet siteleride var onları yazmıyorum. internetten bakıp araştırırsan gönül rahatlığı ile alabilirsin .

Katılıyorum . Suplementler.com bende gözüm kapalı bir şekilde alıyorum. Bu sitede de falso olursa skandal olur herhalde :s

Back
Yukarı