Komagane
Üye
Sitede 2.günüm ve ilk başlığım . Bodybuilding için antremana başlayışımın 3.haftası bitti ve ilk başladığımda kilom 62 idi .Bu kiloya karşılık boyum 1.82 idi. Şu an ise tartıldığımda 66 kilo olmuşum . Kendim bile şaşırdım ama farkediyordum kilo aldığımı . Kilo almak , bunu kasa çevirmek sabır gerektiren birşey . Dışarıdan kilo aldırıcı yapay haplar , tozlar almadan aldım kilomu . Sabah kalktığımda kahvaltıdan önce süt ve muzu mixerde çekip ( 0,5 litre süt , 1 muz orta boy ) içtikten sonra kahvaltıma başladım . Oturduğumda 4 yumurta , 100 gr beyaz peynir , 75 gr kaşar , flakes süt ile karıstırıp kahvaltıyı kapatıyorum . hem kalorisi yüksek (Metabolizması hızlı olanlar için iyi olur) hem de protein değeri de var . Ögle yemeginde ise sebze yemegi, yiyorum 150 gr tavuk(Gögüs kısmı yağsız ideal olanı)tatlı ve güzelce meyvemi yerim üstüne
öğün aralarında üzüm,kayısı,elma kurusu çok iyi oluyor . Bu arada yulaf ezmesi yada fındık ezmeside alın ara öğünlerde . Elim hiç boş durmazdı her an birşey olurdu . tatlısı , tuzlusu , acısı . Her akşamda mangal yaparım teras katta
Balık , tavuk , hindi eti . Aralarında en ideali balık .Tabi cinsine göre değişir. yanında güzel bir salata . Salata deyip geçmeyin besin değerleri yüksek yeşillikler var . yanında kuru fasülye , nohut ve bezelye en önemlisi en değerlisi baklagillerde . Gece yatarkende 1 litre süte 2 muz mixledikten sonra güzelce içer yatarım . Emin olun farkı göreceksiniz . Bu arada ekmek yemeyide unutmayın . 3 öğünün toplamı min 1.5 ekmek max 3 olsun . Şimdi diceksiniz ki sende ne mide var
ben basketle ilgilendiğim aralar 5 bin kalori alıyodum günde . Şu an 19 yaşındayım . 2 ay sonra fotogramlarımı koyup değerlendirmenize sunacağım .Umarım yardımcı olmuşumdur.