Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sadece vücut ağırlığıyla çalışıpta çok iyi sonuçlar elde eden varmı
ben yapıyorum ama gelişim olsun diye değil severim öyle şeyleri şınav falan zevk veriyor etkisini değerlendirmek gerekirse çok çok büyük kasları sahip olamazsın ama gerçk bir faydası varki kasların şekillendirmeden cok faydalı anatomin kötü falan derler ya bu hareketleri o kötü görüntülü kasları çok düzene sokuyor
Yaşını merak ettim dogrusu 12 13 civarı tahminen van damme vucudu 3 yıl profosyonel olarak body bulding yap belki yaparsın hatta 3 üde geç sen vucudu ne kadar kolay sanıyorsun
Van Damme vücudu dediğiniz şöyle birşeyse : http://tnation.t-nation.com/forum_images/2/e/2e4ea-van_damme1.jpg
Vücut geliştirmeyi doğru düzgün yaparak 1,5 senede felan gelirsiniz.Kendi ağırlığınızla hacimlenmek olayı biraz zordur ama o konuda tahmin yürütemiyeceğim o biraz daha uzun sürcektir 2 sene.Adam Raw araştırın 2 senede geldiği yer çok muazzam.Ben bu ay tam rutin başladım 6 ay sonra fotoğraflarımı atıcam sadece vücutla çalışıyorum sonuçları görüp bakarsın