Sadece vücut ağırlığı ile karın kası gelişir mi?

Merhaba. Ben yaklaşık 4 aydır body yapıyorum. Hocalarım hep vücut ağırlığıyla hareketler verdi bir çok program denedim. Ama karın kaslarını adam akıllı pump bile yapapamiyorum .Bu konuya kafam takılıyor ve karın kaslarının geride kalmasından korkuyorum. Bu hareketleri sürdürerek karın kaslarını gelişir mi yani ilerde ekmegini yer miyim ya da ağırlık mi eklemeliyim ve ağırlıklı nasıl yapabilirim .?

her türlü gelişecektir ben 2 yıl karın çalışmadığım halde karın kasına sahibim olay aslında yağ oranınla alakalı kilo vermelisin ve düzenli olarak karın çalış ben çalısmadım oldu ama vucutta dengesizlikler oldu postur vsvs

Vücut ağırlığıyla olan hareketleri çok doğru ve rahat bir şekilde yapmaya başladığında artık ağarlık eklesen iyi olur zorlaman lazım özellikle son tekrarlarda
Tabi yağ oranıda çok önemli gelişme olur ama görsel olarak belli olması için yağ oranını düşürmek lazım.

Bir süre sonra yetmiyor vücut ağırlığın. Cable crunch yapmanı tavsiye ederim kablo makinesinde. Formu düzgün yaparsan ağır girebilirsin bele vurdurmamaya dikkat.

Back
Yukarı