Sadece kondisyon bisikleti ile kilomu koruyabilirmiyim ?

Arkadaşlar bende devamlı kilo alan biriyim aldığım zamanlar tabii spor yapmadığım zamanlar acaba kondisyon bisikleti var haftada 4 gün 40dk olmaz üzere kullansam kilomu koruma imkanım var mı ? Benim sorunum aslında şu normal yerken sporda yapsam kilo alırım gözü ile baktığım için spor felan hiç yapmıyorum.Sporu diyet zamanları yapıyorum sanki diyet yapmasam kilo alımını durduramayacak gibi geliyor spor.Ya da haftada 6 gün felan kullansam

bence haftada 4 gun kullnmanız oldukca ıdeal olur . ve ole ılla dıyette kullncaksınız dıye bır kural yok sole dusunun sız gunluk 1800kcal alıcaksınız kılonuzu korumak ıcın ama bı gun 2200 aldınzı yanı bıraz kacmak yaptnız tmm ıste 400 kcal bısıklette yakın kılonuz sabıt kalsın :)

bence haftada 4 gun kullnmanız oldukca ıdeal olur . ve ole ılla dıyette kullncaksınız dıye bır kural yok sole dusunun sız gunluk 1800kcal alıcaksınız kılonuzu korumak ıcın ama bı gun 2200 aldınzı yanı bıraz kacmak yaptnız tmm ıste 400 kcal bısıklette yakın kılonuz sabıt kalsın :)

400 kalori yakmak bisiklette çok zor yada bisikletlerin kalori sistemleri yanlış.Ben 40dk sürüyorum.Sertlik ortanın üstü ve hız 20kmnin altına düşmüyorum yaktığım kalori 200 gösteriyor :D

onlar ortalama degrler emın olun gercekte cok cok daha afzla yakıyorsunuzdur :)

kademelı olarak surun ınterval yanı forumda aratırsanzı ınterval kardıoyu bulursunuz o sekılde daha fazla kalorı yakmanız mumkn

Back
Yukarı