SADECE DİYET VE YAĞ YAKICI..

yeltum

Üye
ARKADAŞLAR SPOR YAPMADAN İYİ BİR DİYET VE YAĞ YAKICI İLE YAĞLARIMI ERİTEBİLİR MİYİM? VE BU DURUMDA DİYETİMİN YANINDA BANA TÜRKİYEDE BULUNAN İYİ BİR YAĞ YAKICI VERİN..ÖZELLİKLE BAYANLARDA ETKİLİ BİR YAĞ YAKICI İSMİ VERİN?

Re: selam

canpolat dedi:
Bildiğim kadarıyla suplement tarzı yağ yakıcılar sporsuz pek bişe ifade etmiyor...

canpolat aynen öyle=)
yeltum,
forumlarda bu konu hakkında çok konuşuldu biraz arama yaparsanız çok güzel bilgilere ulaşabilirsiniz

sen diet + spor yapmadan bırak yağ yakıcıyı cehennem ateşinde ynansan yine yakamazsın :)

ben dieti yapmadan bilinçsizce kullandım yag yakıcıları 1 gram vermedim hafta sonu o kebapcı bu cafe bar gezdim sonuc aynı degisen bisey yk bence önce iyi bir beslenme programı bul kendine uygun doktor kontrolünde olması cok daha mankıklı sonra bir süre gectikten sonra ilaç takviyesi alırsın metabolizma hızlandırıcı ürün kullanmanı tavsiye ederim eas dynamx veya ultimate nutritionun ürünleri cok kaliteli spor yapmadanda olmaz bu iş ter atıcaksın toksinler gitsin vucuttan :) günde 2 litre su
:)

spor yapmadan alınan suplimentler sporla vucuttan atılmazsa ilerde sağlık sorunlarına yol açabiliyo... sporsuz sakın ha

smh dedi:
spor yapmadan alınan suplimentler sporla vucuttan atılmazsa ilerde sağlık sorunlarına yol açabiliyo... sporsuz sakın ha

evet kesinlikle..
hydroxycut kullandım , idmandan önce 2 tane aldım (4 tane dedi salondakiler ama yüklemek istemedim 2 ile 1,5 ayda 7 kilo verdm tabi diyet ve sıkı sporla beraber) mesela idmanı sağlam yapmadıysam idmandan sonra çarpıntı,baş ağrısı falan yapıyordu ama sağlam idman yaptıgımda hiçbir şikayetim olmuyordu

metap-o-fx yag yakıcı kullanıorm duzenlı spor ve dıyet uyguluorm yag yakıcı kullanırken dıkkat etmem gereken baska husular var mı,bılgılerınız ıcn sımdıden tskrler

metabolizma hızlandıran doğal şeyler var..mesela yeşilçay

bunun yanında animal cut en iyi yağ yakıcı diyebilirim

ayrıca karbonhidrt protein dengesini öğrenmen lazım

yoksa kasların yanarsa fazlasıyla yağ olarak geri alırsın..

ayrıca 2 ay diyet yapayım sonra allah ne verdiyse diye saldırırsan olmaz

diyet yapmıcan hayat tarzını beslenme şeklini değiştirecen.

zaten kilolu isen beslenmeyi bilmiyorsun demektir.

sporsuz kilo vermek çok detaylı beslenme ve anatomi bilgisi ister

hydroxycuts kullanmadığıma çok pişmanım
bu lipo 6x etkisini hiç görmedim

Back
Yukarı