Sadece antreman öncesi yağ yakıcı kullanıcam hangisini almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan swigg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

swigg

Üye
Arkadaşlar 1 haftadır 3 gün kardiyo 3 gün idman yapıyorum 1.85 98 kilo civarındayım 15 kiloya yakın kilo vermek istiyorum ancak bunu yaparken kas kaybetmek niyetinde değilim . Diet ve sporla ilerlediğim için kilo veririm elbet ancak benim vücudum bir noktadan sonra kilo vermeyi kesiyo bir destekleyici kullanmak istiyorum . Forumda 3 4 gündür araştırıyorum piyasada birçok yağ yakıcı var ve karar veremedim ben sadece antreman önceleri kullanmak istiyorum benim için en etkili ürün hangisi olur?

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 haftadır 3 gün kardiyo 3 gün idman yapıyorum 1.85 98 kilo civarındayım 15 kiloya yakın kilo vermek istiyorum ancak bunu yaparken kas kaybetmek niyetinde değilim . Diet ve sporla ilerlediğim için kilo veririm elbet ancak benim vücudum bir noktadan sonra kilo vermeyi kesiyo bir destekleyici kullanmak istiyorum . Forumda 3 4 gündür araştırıyorum piyasada birçok yağ yakıcı var ve karar veremedim ben sadece antreman önceleri kullanmak istiyorum benim için en etkili ürün hangisi olur?
antrenman öncesi carnitin alırsan eğer faydasını çok görürsün daha fazla efor harcatıyor
diyet yaparken antrenman yapmak bazen çok güç olabiliyor halsiz olabiliyosun filan carnitin bu durumu ortadan kaldırır
termojenik yağ yakıcılarda var
seçim senin
önemli olan diyet ve sporuna sadık kalmandır gerisi kendiliğinden olur
o kilo vermede durmalar herkeste olur farklı şeylerle tekrar kilo vermeni sağlayabilirsin
mesela kardiyo yaparken hızında farklılıkar yapabilirsin veya ağırlıklar kullanabilirsin
bacaklara takılan ağırlık torbaları çok işe yarıyor ben bu ay kullanmaya başladım epey zorluyor
diyetindede zaman zaman değişikliklere gidebilirsin
öğünlerde değişiklik yapabilirsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : en iyi yag yakici

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı