incline benc press kenarlara 40 takıp 6 tekrar yapıyorum sanırım barla beraber 90 kg ediyor bench press kenarlara 45 takıyorum sanırım 100 kg 4 tekrar ancak yapabiliyorum çünkü inclineden sonra düz benç yapıyorum leg press rekorum 210 kg den sonra kenarlarda ağırlık koyacak yer olmadığı için üzerin 109 kg olan bi arkadaşımı çıkartmıştım makine ağırlığını hesaba katmıyorum sadece 210 kg ve arkadaşımla beraber 319 kg ediyor.lyng triceps halk tabiriyle yatarak alna indiriş kenarlara 15 takıp 6 tekrar yapıyorum z barbell curlde belimden biraz destek aldığım zaman kenarlara 22.5 kilo takıp 6 tekrar yapmıştım belden hiç destek almadan ise kenarlara 15 takıp 8 tekrar yapıyorum. yazdıklarımın hiçbiri üfürme değildir 4 aydır vucut geliştirme yapıyorum ne bastıysam yazdım
tsecukt sen o kilolara 4 ayda ulaşdıysan bişey demiyorum. ben 1.5 sene boşuna çalışmışım demekki. bırakıyorum sporu. gel seninle bir anlaşma yapalım dediğin kiloları basamassan ben bu sporu bırakıcam. salonun nerdesenin? senbas o kiloları ben sporu bırakıcam ciddi ciddi. ne demek o kilolar arkadaşım kendini kandırıyorsun. salonun nerde senin?
salonum mersin oscar spor salonu antrönörüm halit canlılar izlemek isteyen gelir ben orda kenarlara 45 takıp curl yapıyorum demedim kenarlara 45 takıp bench press yapıyorum yazdığım ağırlıkların hiçbiri yalan değil ki kenarlara 22.5 kilo takıp yaptığım z bar curlde belimden biraz destek aldığımı yazdım ve sıfır bel desteği ile sırtımı duvara dayayıpta çalıştığım curlde ise kenarlara 15 kg taktığımı söyledim benim burda kimseye yalan borcum yok belli kısıtlı sürede çok şey başardım cloud ben seni anlamıyorum artık bana sataşma diye sana kol çalışma programı veriyorum hala gelip bana sataşmak istiyorsun burda kiminin fizik gücü kuvvetlidir kiminin fizik gücü kuvvetli değildir ben 109 kg olan arkadaşımla aynı kilodaki ağırlıkları çalışıyorum benim fizik gücüm kuvvetli yapıyorum ve evet sizin için hepsini video çekip yayınlayacam canlı izlemek isteyen olursada mersinde bana özel mesaj atar gideriz spor salonuna beraber dediğim kiloları basarım sonra gelir burda size anlatır.ve şunu söylemek istiyorum makine ile yapılan hareketler tamamen insanları yanıltmaya yöneliktir bu yüzden sadece bacak antremanı için makine kullanıyorum squat yapabilsem leg pressi kullanmam ki ne makine göğüslerin hiçbirini kullanmıyorum zahmetlide olsa tak çıkarla uğraşarak hepsini normal barla yapıyorum.
ben daha geçemedim.o squata bi daha ki programda geçecem leg presste 200, scot curlda bara 30 kg, benc presste bara 65 kg ekleyip 8 tekrar yapamadan yeni programıda hocadan istemicemYa arkadaşlar leg press dediğiniz şu yatıp bacaklarla yukarı itme hareketi değil mi?
Bizim salonda kızlar 50 kgden fazla yapıyor(100 e yakın),denk gelirsem videosunu çeker koyarım.İzin verirlerse tabi.
100 kg ile nizami tekrar yapamamak vs biraz bartı olmamış mı?
Bir de ben deniyim salona gittiğimde bakalım kaç çıkacak.
Squat,deadlift,lunge girdiğimden leg press i gereksiz görüyordum.
Leg press,leg ext. bunlar o kadar da gerekli hareketler değiller.Kız hareketleri.![]()