Sadece 1 ay yüzme ile :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan !KO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

!KO

Üye
sadece 1 ay yüzdük denizde bu kadar oldu salona gidip gitmemek arasında kararsızım ama ramazanda başlayabilirim :) boy 176 kilo 62 olması lazım (:

14d37k5.jpg

Normal Bir Vücuda Sahipsin.Tek Bir Foto'yla Sana İyi yorum yapamam.Sanırsam İphone 3g ;),Eğer Diğer Kas Bölgelerin Fotolarını Ölçülerini Yazarsan Daha Sağlıklı Yorumlar Alabilirsin.

Normal Bir Vücuda Sahipsin.Tek Bir Foto'yla Sana İyi yorum yapamam.Sanırsam İphone 3g ;),Eğer Diğer Kas Bölgelerin Fotolarını Ölçülerini Yazarsan Daha Sağlıklı Yorumlar Alabilirsin.

aynen 3g :) tek bi foto var suanda zaten spor yapmıyorum o yuzden tek tek atmanın bi anlamı olmayacak ölçü vermenınde baslangıc fotosu olarak attım bakalım bundan sonra neler olucak :)

1 ay yuzmeye gore muhtesem otesi bir vucut yapmissin bide salona baslasaydin nolurdu kim bilir genetigin muazzam diye bi mesaj mi bekliyodun :D

yüzme kısa vadede işe yaramaz .minimum 2 yılla görüntü kazanırsın hacimsel artışda bekleme,ayrıca nasıl yüzdüğünde önemli yurdum insanının çoğu yüzdünü sanıp köpeklemeden öte geçemiyor, yüzme geçmişin yoksa stilin oturması min.4 ayı alır iyi çalışmalar ...

fotona bakıldığında ben pek de birşey anlayamadım zorunlu pozların hiçbirisi yok malesefki
ama herkesin dediği gibi normal bir vücut gibi duruyor :)
konuyu açacağına resmini tek resimler konusuna koyabilirdin :)

vucudunun yarısını telefon kaplıyor göremiyoruz 1 ayda sadece yüzerek oluşan vucudunu

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı