Sabah uyandığımda baş dönmesi.

2 aydır vücut geliştirmeye gidiyorum. yaptıgım program şu
Bench pres 4*8
dambıl fly 3*10
enseye çekiş 4*10
ön omuz 4*8
arka kol 4*8
ön kol 4*8
bilek 3*10
bu aralar sabah uyandıgımda bir kaç saniyelik baş dönmesi ve vücut ısım bir anda degişiyor. hemen yataktan kalkarken degil bi kaç adım atıyorum sonra 4-5 saniye başım dönüyor sonra duruyor . 1-2 kez böyle oluyor . yaşım 17 bi sorun mu var acaba ? daha önce böyle bir olaya rastlanan varmı ?

evet dostum 19 yaşındayım 16-17-18 yaşlarında bendede olurdu hemde hep bu mevsim geçişlerinde olurdu nedenini anlamadım ama büyük ihtimalle mevsimsel bide sende migren varmıydı ?[DOUBLEPOST=1400009196][/DOUBLEPOST]birde vitaminsizlikten olabilir yatmadan sütünü felan iç vitamin alabilirsin

Son düzenleme:
Arkdaşlar bi kbb uzmanina muayene olmakta fayda var derim Vertigo başlangıcı olabilir

Ankesörlü cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi...

Seker kaybi olabilir kardesim, bu tarz sorunlar salondada oluyor bantta kosar iken birden seker dusmesi, bas dönmesi, göz kararmasi falan.Beslenmeni gözden gecir, ve dinlen en az 8 saat derin uyu.Ayrica üstadin dedigi gibi bir uzmanada danis vertigo olabilir(kulak ici).Tansiyonunu bir kontrol ettir.Birde sabah uyandihinda yataktan kalkmadan bir dakika falan nabiz al, faydasi olacaktir.
Saygilar...

Son düzenleme:
beslenmeni yakın zamanda değiştirdiysen ondan da olabilir bende artık kahvaltılarda 1 bardak yulaf 100 gram lor 1 kaşık yoğurt falan yiyorum 1 hafta once patates kızartması vs vs derken alıştı vucut buna da :D

ben 3-4 aydır spor salonuna gidiyorum ilk 2 ay kardiyo falan yaptım sonra vg'ye geçtim 1 haftadır gitmiyorum pazartesi tekrar başliyacam .ama bu baş dönmesi halen geçmedi 2-3 haftadır var sabah uykudan kalkarken oluyor. sonra biraz koltukta uzanıyorum kalkıyorum hine baş dönmesi oluyor gözüm kararıyor birden vücut ısım değişiyor sanki.

ben 3-4 aydır spor salonuna gidiyorum ilk 2 ay kardiyo falan yaptım sonra vg'ye geçtim 1 haftadır gitmiyorum pazartesi tekrar başliyacam .ama bu baş dönmesi halen geçmedi 2-3 haftadır var sabah uykudan kalkarken oluyor. sonra biraz koltukta uzanıyorum kalkıyorum hine baş dönmesi oluyor gözüm kararıyor birden vücut ısım değişiyor sanki.
Hocam yukarda yazdigimi okuyun bi.

beni dinle vertigo felan yazmışlar sallamışlar seninki mevsimsel bndede vardı gttim kulağa felan baktrdım hiç bişey yoktu iyice bi yaza girelim geçer seninki

beni dinle vertigo felan yazmışlar sallamışlar seninki mevsimsel bndede vardı gttim kulağa felan baktrdım hiç bişey yoktu iyice bi yaza girelim geçer seninki
Suan biz degil de siz salliyorsunuz, bu koca kari agizlariyla insanlara yanlis bilgiler vermeyin, miden dahi bulansa sürekli oluyorsa yolunda gitmeyen birsey var demektir.Bu yuzden uzmana yani doktora basvurmak hicbirsey kaybettirmez.Sizin bu bahsettiginiz koca kari agizi ile ne insanlar hasta olup telef oldu.
Not: Uslubunuz de bir okadar igrenc, sallamak falan buraya yakismamis.Umarim yöneticiler ilgilenir...

Back
Yukarı