Ben auKahvaltının olmazzsa olmazlarında -yumurta-beyaz peynir-fıstık ezmesi yanınada biraz zytinyağlı domates koysan güzel olur bence zeytinyağı kalori açısında güzel hacim almayı düşünüyosan domates antioksidan olarak etki yaratır diğerleride protein oranı olarak fayda sağlicak besinler
Besinlerin içerisindeki protein miktarı yazarak bi hesaplama yapabbilirsin googleden ne kadar peynir yumurta yicene dayir
Vücut bir kerede çok yüksek miktarda proteini alamaz yani tahmini bir rakam öğün başı 40 50 gr protein max yterli olabilir çünki aşırı yükledinde fazlasını atmaya çalışır
5 öğün (3 ana 2 ara şeklinde) bi beslenme programı hem gelişmen açışından hemde enerjinin yüksek olması açısından daha iyi olur.
tesekkur ederim onerilerin icin ben sabah kahvaltisinda tam bugday 3 dilim ekmek 3 yumurta bi kase yulaf ezmesi su ile ve lor peyniri yiyorum uygunmudur ?Kahvaltının olmazzsa olmazlarında -yumurta-beyaz peynir-fıstık ezmesi yanınada biraz zytinyağlı domates koysan güzel olur bence zeytinyağı kalori açısında güzel hacim almayı düşünüyosan domates antioksidan olarak etki yaratır diğerleride protein oranı olarak fayda sağlicak besinler
Besinlerin içerisindeki protein miktarı yazarak bi hesaplama yapabbilirsin googleden ne kadar peynir yumurta yicene dayir
Vücut bir kerede çok yüksek miktarda proteini alamaz yani tahmini bir rakam öğün başı 40 50 gr protein max yterli olabilir çünki aşırı yükledinde fazlasını atmaya çalışır
5 öğün (3 ana 2 ara şeklinde) bi beslenme programı hem gelişmen açışından hemde enerjinin yüksek olması açısından daha iyi olur.