Sabah kahvaltı önerisi yapabilirmisiniz.

Merhaba,öncelikle 1.5 aydır fitnessa gidiyorum ilk gün ölçümlerim ;88.4 KG %17 Yağ oranım vardı.Şuanda 80.4 Kg %13.5 Yağ oranım oldu.Akşam yemeğim için sıkıntım olmuyor tavuk et vs öğün araları meyve ile genelde..Ama Sabah okulda olduğumdan dolayı ne yiyeceğimi bilmiyorum ve erken başladığı için yumurta haşlayamıyorum zamanım olmuyor.Sizce sabah okul içinde veyatta okula giderken sağdan soldan birşeyler alıcagım bir tavsiyeniz varmı?
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim :)

100gr yulafi blenderdan gecirip sut ile kafaya dikmen veya15dk erken kalkip 3yumurta+sut+domates yemen daha faydali olacaktir, erken uyanirsin ama daha dinc olursun.

100gr yulafi blenderdan gecirip sut ile kafaya dikmen veya15dk erken kalkip 3yumurta+sut+domates yemen daha faydali olacaktir, erken uyanirsin ama daha dinc olursun.
peki yumurta işini uygulayacağım.yumurtaların illa haşlanmış olması gerekir mi ? ve yanında 2 dilim tahıl ekmeği ile yersek olurmu acaba?

peki yumurta işini uygulayacağım.yumurtaların illa haşlanmış olması gerekir mi ? ve yanında 2 dilim tahıl ekmeği ile yersek olurmu acaba?

Yumurta, yumurtadir :) Cig yutanda var, haslayanda.. Eger yaglanmak istemiyorsan sarisini abartmaman lazim. Yaninda ne yiyecegin sana kalmis sinirlari asmadikca.

sabah kalkar kalkmaz yumurta + peynirli omlet yapabilirsin.
hem omlet yapmak 2, 3dk felan sürüyor. yani hem pratik hem protein açısından iyi.

yada yumurtaları akşamdan haşlayıp dolaba koy, sabah kalkar kalmaz direk ye gitsin. akşamdan hazırla yani.

Peki bugun omlet olarak yedim yarin sabah dediginiz gibi yapicam aksamdan haslayip.son sorum yulaflu sut icin 1 bardak icine ne kadar yulaf koyulmali ?

Arkadaslar, yumurta yumurta diyorsunuzda peki yumurtaya alerjisi olan birisi bu açığı hangi besinler ile kapatabilir ?

Arkadaşlar çiğ yumurta yemeyin. Eskiden yenirdi ama şuanlar herşey hormunlu. Arkadaşım çiğ yumurta yedi diye ölüyordu az daha. Haşlayınca içinde mikrop varsa ölüyor.

Yulafu blendar ile ezme. Çünkü besin değerleri yok oluyor. Yulafı koy kaseye üstüne 2 kaşıl bal koy gezdirerek dağıt bide süt koy mis gibi ye.
Sonra yumurta haşla ye. Yanında domates salatalıkla beraber. Bide süzme peynirler var ondada ye biraz tamamdır. Hacim almak istiyorsan bide bundan sonra fındık ezmesi + süt iç. İyi forumlar

Arkadaşlar çiğ yumurta yemeyin. Eskiden yenirdi ama şuanlar herşey hormunlu. Arkadaşım çiğ yumurta yedi diye ölüyordu az daha. Haşlayınca içinde mikrop varsa ölüyor.

Yulafu blendar ile ezme. Çünkü besin değerleri yok oluyor. Yulafı koy kaseye üstüne 2 kaşıl bal koy gezdirerek dağıt bide süt koy mis gibi ye.
Sonra yumurta haşla ye. Yanında domates salatalıkla beraber. Bide süzme peynirler var ondada ye biraz tamamdır. Hacim almak istiyorsan bide bundan sonra fındık ezmesi + süt iç. İyi forumlar

Yulafi blenderdan cekince besin degerleri neden gitsin ? Kirmizi eti, kiymaya cevirdigimizde besin degerleri ölmüs olsa hakliydin derdim, saygilar.

Doğru besin değeri gitmez sadece sıcaklık su tutan besinlerde bozulmaya yol açar o kadar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

besinlerin sadece içindeki protein oranına bakarız. Fakat bilmeyenlere önemli bir bilgi vereyim: yediğiniz yiyeceklerde vücudun en iyi kullanabildiği,sindirebildiği,faydalanabildiği protein kaynağı anne sütünden sonra YUMURTADIR. Bu sebeple yumurtasız bir vücutçu olmaz diyorum.

Çok teşekkür ederim, sabah 3 yumurta, salatalık 2 zeytin, 2 dilin ekmek arası bal.. Öğlen ekmeksiz 200 gr tereyağsız tavuk İskender salata 2 bardak yayık ayran.. Akşam saat en geç 6 da tavuk pirzola 150 gr,yarım lavaş 70 gr,salata, 2 bardak yayık ayran... Öğrenciyim yurtta kalıyorum o yüzden dışarıdan yiyorum buna yulaf eklersem karbonhidratı abartmış olmaz mıyım yada yulaf eklemek için çıkarmam gereken bişey var mı? 2 ayda cardio+ağırlık ile 93 den 85 e indim günde 3 l. Su tüketiyorum 20 gün sonra evde sağlam bir beslenme programı yapacağım tavsiye edebileceğin bir metod var mı şu 20 gün açısından ve 2 ayda 8 kg az değil mi:s ?

iPhone 5

Çok teşekkür ederim, sabah 3 yumurta, salatalık 2 zeytin, 2 dilin ekmek arası bal.. Öğlen ekmeksiz 200 gr tereyağsız tavuk İskender salata 2 bardak yayık ayran.. Akşam saat en geç 6 da tavuk pirzola 150 gr,yarım lavaş 70 gr,salata, 2 bardak yayık ayran... Öğrenciyim yurtta kalıyorum o yüzden dışarıdan yiyorum buna yulaf eklersem karbonhidratı abartmış olmaz mıyım yada yulaf eklemek için çıkarmam gereken bişey var mı? 2 ayda cardio+ağırlık ile 93 den 85 e indim günde 3 l. Su tüketiyorum 20 gün sonra evde sağlam bir beslenme programı yapacağım tavsiye edebileceğin bir metod var mı şu 20 gün açısından ve 2 ayda 8 kg az değil mi:s ?

iPhone 5
ekmek arası balı cıkarıp yerine koysan olur bence gene bal atarsın içine

Abi erken kalkcan ben lıse 3 e gıdıyom saat 6 da kalkıp kahvaltımı hazırlıyom :) bu sporda bıldıgım bısı varsa oda bu sporda disiplin sart

Back
Yukarı