Sabah Cardio öncesi whey ?

benim önerim sabah kalk bir yeşil çay iç 15 dk sonra 30dk lık bir kardio yürüyüşü yap.koşu değil.ardından proteinini al

Proteinin ardindan mi kosu yapsin diyosun sen ??? Cunki gunde 30 dakika yuruyus biaz az gibi degilmi ???

Anladim peki isinma amacli oluyor yani bu yuruste degilmi ??? Agirlik icin isinmam sanirim esas amac?

Anladim peki isinma amacli oluyor yani bu yuruste degilmi ??? Agirlik icin isinmam sanirim esas amac?

sabah yataktan kalktıktan sonra yeşil çay varsa yag yakıcı 20 dk sonra kardio(45dk yürüyüş(tempolu)) eve geliniş kahvaltı-ara öğün-öğlen y-ağırlık-akşam y.
bence diyetle birlikte en etkili sistem bu .bu yapılamıyorsa agırlıktan 10dk sonra kardio

Bu kardiyo ile haftada kac kilo verioliyor acaba ?? Ben sabah 30 dakika eliptik 30 dakika kosu yapiyordum defib doneminde. 45 dakika egimde tempolu yuruseniz bile yakacaginiz kalori 300 u gecmez bence

Bende 126 dan 77 ya dustum ama dedigim gibi 30 dakika eliptik 30 dakika kosu ila 4.5 ay aldi benimde asagi yukari senden 20 kilo fazla vermisim ben iste buda kardiyodaki harcanan kalori farki egerki cook ciddi hacim programlari yapilmiyorsa kardiyo bol bol yapilmali bence ama herkesin kisisel tercihidir.

Back
Yukarı