Kardiyodan önce tavsiye etmiyorum proteinin enerjiye dönüştürülmesi daha fazla olacaktır verdiğiniz paraya yazık. Kardiyo sonrası kasların ihtiyacını gidermek için kullanılabilir.
Anladım sağolun benim endişim sabah kasların proteine aç olması ve bunun üstüne cardio kas yıkımı yaparmı diye düşünmüştüm ondan sordum ..
.
Sabahları yapacağınız kardiyoyu atlamışım, sağlam bir kahvaltıdan sonra yaparsanız daha iyi olur.
Sabah cardio kahvaltıdan önce yapılır diye biliyorum ben ama ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:16 ----------
Çok güzel bir başlık buldum bakmanızı öneririm özellikle Parz kahvaltıdan sonra demişsiniz yanlış yönlendirmeyelim üyeleri https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-s-k-yap-lan-t58645.html?t=58645
Orda bahsettiği dolu miğde whey protein tozu içip çabuk kana karıştığı için kas kaybını önler diyor kahvaltı yaptıktan sonra koşun demiyor zaten kahvaltıdan sonra yediklerinizi yakarsınız depo edilen yağları değil..
Yanlis yonlendirme yapmayiniz,kahvaltidan sonra yediklerimizi yakariz mantigi coktan yalanlanmis ve arastirmalar ac karnina yapilmasinin katabolik etki gosterecegini belirtmistir.
valla kardıyo ile kas yanmaz bence cunkı kasları yıkmak ıcın zorlamak lazım degılmı e kosu bandında ben %10 egımde kosuyorum ama hıc bıryerım kasılıp agrımıyor. ama ben sabah kalkınca ve aksam yatarken whey aldıgım ıcın mantıken kardıyodan önce ıcmıs oluyorumama bır zararını görmedım kılo aldırmadı kas kaybıda yasamıyorum.