AkrepHan
Yeni Üye
Arkadaşlar Forumda Sabah aç karnına yapılan kardiyo ile ilgili bir çok konu var ama hiçbiri benim sorumu cevaplamıyor burda size sormak istedim.
Ben şimdi 3 aydr bu sporu yapıyorum 6 kilo verip 1.5 cm boy attım ve kas kazandım bi miktar. 2 aydır diyet yapıyorum ve bu diyeti pazartesi günü bitiricem ama yinede günlük proteinimi alıp abur cuburu az yemeye çalışarak devam edicem.Şimdi asıl sorum şu:
ben tatile gidiyorum ordada diyet yapmıycam beyaz ekmek fast food yiycem ve içki içicem haliyle kilo alabilirim.
Ama diyorumki haftada 3 yada 4 gün sabahları erken kalkarsam
bir dilim ekmeğe bal sürsem onu yiyipte kortizol salgılanmasını yani kas yıkımını kesersem
bundan sonra gidip sahilde 10 15 dakika koştuktan sonra bi yarım saat yüzersem.
bu bana kas kazanımı ve yağ yakımı sağlar mı ?
diyeti hiç hesaba katmadan diyette olduğumu farzederek bunları yaparsam yağ yakımı sağlarmıyım?
yoksa sabah aç olduğum için yine kasmı yakarım ?
Ben şimdi 3 aydr bu sporu yapıyorum 6 kilo verip 1.5 cm boy attım ve kas kazandım bi miktar. 2 aydır diyet yapıyorum ve bu diyeti pazartesi günü bitiricem ama yinede günlük proteinimi alıp abur cuburu az yemeye çalışarak devam edicem.Şimdi asıl sorum şu:
ben tatile gidiyorum ordada diyet yapmıycam beyaz ekmek fast food yiycem ve içki içicem haliyle kilo alabilirim.
Ama diyorumki haftada 3 yada 4 gün sabahları erken kalkarsam
bir dilim ekmeğe bal sürsem onu yiyipte kortizol salgılanmasını yani kas yıkımını kesersem
bundan sonra gidip sahilde 10 15 dakika koştuktan sonra bi yarım saat yüzersem.
bu bana kas kazanımı ve yağ yakımı sağlar mı ?
diyeti hiç hesaba katmadan diyette olduğumu farzederek bunları yaparsam yağ yakımı sağlarmıyım?
yoksa sabah aç olduğum için yine kasmı yakarım ?