Saat 1'den 6'ya kadar okulda aç kalmak

Herkese merhaba. Yaz tatilinde body maceram başladı. Ramazandan önce 23 gün salona gittim büyük bir hırsla. Daha sonra ramazanda oruç tuttuğum için ve salonum erken kapandığı için gidemedim bıraktım. Ramazandan sonra aslında hemen başlayacaktım tekrar salona fakat çeşitli aksilikler çıktı bir türlü başlayamadım ve şimdi de okul başladı. Öğlenci olduğum için saat 1'i 20 geçe ders başlıyor 6'da bitiyor. Ben sabah kahvaltımı yapıp okula gidip bu 1 ve 6 arası hiç bir şey yemeden durup eve gelip yemeğimi yiyip 1 saat sonra salona gitsem ne gibi olumsuzluklar yaşarım? Okula yemek götürmek istemiyorum. Lise bu arada.

Sabah erken kalk ders calis , ardından kahvalti et. Öglen okula gitmeden tekrar yemek ye. Okulda yemeyebilirsin çok sorun değil bende zamanında yemiyodum. Hatta canım çok kreker çekerse yiyodum çikolata süt vs. Neyse okuldan gel biraz dinlen karb. Al vücuda cok az prot. Ile destekleyebilirsin ardından salona git 30 dk sonra falan. Gelince sütünü iç 1 saat sonrada akşam yemeği. Ardından 12ye kadar ders. Kolay gelsin.

Okulda hic tost falandami yok sut kuruyemis vs. veya bunlari sende goturebilirsin
Bencd okulda tost yemesine gerek yok hem kalitesiz ürün oluyor hemde sağlıklı değil. Yani bu tabiki değişebilir kantin işletmecisinin insafına bağlıda öğleden sonra gidiyor sonuçta evde yemesi gerekiyor.

Bende okulda yemek yemiyorum canım istemiyor benimde sorunda olmuyor

Spordan 5-6 saat önce aldığın karbonhidratın sana enerji olarak bir katkısı olmaz aç karına spor yapılmaz ne aç olacaksın ne tok o kıvamda spor yapman lazım.Okula götürmek istemiyorum diyorsan.Eve geldikten sonra ye 1.5-2 saat sonra sporunu yap

Back
Yukarı