sağlıklı abur cuburlar& içecekler

Paul_

Üye
yağsız şekersiz abur cuburlar içecekler nelerdir markette hiç bulamıyorum

sadece coca cola zero içiyorum onu da kemikleri erittiği için az içiyorum yemeklerde falan.

bitter çikolata ye diyorlar bir baktım yağ ve şeker dolu ne farkı var ?

neler önerirsiniz

Sağlıklı (?) abur cubur malesef vücudumuz için çok gerekli şeyler değil. Canınız çekiyorsa haftada 1-2 yemek çok zarar teşkil etmez ama içindeki katkı maddeleri malesef daha fazla yemeye teşkil ediyor. Unutmayın vücudunuzun sağlıklı diye tabir ettiğimiz besinler dışında bu tür abur cuburlara ihtiyacı olmaz beynimizin genelde bu tür hovardalıkları oluyor. Benim arada kullandığım pirinç patlağı var eti form buğdaylı olanlar o gün karbonhidrat alamamışsam malesef almak zorunda kalıyorum. Malesef diyorum çünkü işlenmemiş besinlerden makroları karşılamak çok çok daha yararlı olacaktır.
Çikolatanın kakao miktarı arttıkça şeker oranı azalır tat acılaşır. Sütlü çikolataya göre daha iyi ama junk food sonuç olarak. Böyle arayışlar içinde olmayın derim yeni başladıysanız birden kesmeniz hata olur haftada 2 tane abur cubur ile kısıtlayın kendinizi sonraki haftalarda haftada 1 sonra 2 haftada 1 gibi azaltarak bırakmanız daha doğru olur. iyi forumlar

Bitter çikolatayı kahvenin yanında birkaç parça yiyorum coca cola yerine meyve suyu içebilrisi

Ayrıca meyvenin suyunu içmektense kendisini ye. Meyvelerin en önemli kısmı posasında bulunan lifler.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zero olayı hikaye bilimsel olarak şekerle aynı orantılı olarak insülin dengesini oynamalar yapıyor yani buda fazla tüketimde yağ yapması demek kilo vermeyi zorlaştırır uzak dur derim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zero olayı hikaye bilimsel olarak şekerle aynı orantılı olarak insülin dengesini oynamalar yapıyor yani buda fazla tüketimde yağ yapması demek kilo vermeyi zorlaştırır uzak dur derim

normal cola ile aynı diyorsun yani[DOUBLEPOST=1501754821][/DOUBLEPOST]
Ayrıca meyvenin suyunu içmektense kendisini ye. Meyvelerin en önemli kısmı posasında bulunan lifler.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam meyve suyu diyorsun da şeker ve yağ oranı çok fazla onunda ?[DOUBLEPOST=1501754860][/DOUBLEPOST]
Ayran ve soda iyidir

aga ayran abur cubur mu ya :) ne bileyim bi film izlerken falan... sadece şekersiz kahve ve çay içiyorum da ayran tabi yemeklerde güzel gider

Aynen meyve yemeyin sakın ha içinde şeker var !. Meyve motorun içini düzenler alman tasarımlı makinenin içinde meyve olmazsa o görkemli makine çökmeye başlar sonra haplarla yaşamaya devam edersiniz :) meyve ve sebze tüketimine dikkat edelim lütfen. Arkadaşa katılıyorum kendisi yiyebiliyorsan ye ama illa sıvı birşeyler arıyorsan sık evde koy dolaba soğuk iç organik olduğu için fazla dayanmayacaktır dikkat et ona.

normal cola ile aynı diyorsun yani[DOUBLEPOST=1501754821][/DOUBLEPOST]

hocam meyve suyu diyorsun da şeker ve yağ oranı çok fazla onunda ?[DOUBLEPOST=1501754860][/DOUBLEPOST]

aga ayran abur cubur mu ya :) ne bileyim bi film izlerken falan... sadece şekersiz kahve ve çay içiyorum da ayran tabi yemeklerde güzel gider
Aynen öyle normal koladan farkı yok sıfır şeker sözde ama yapay tatlandırıcının etkisi olduğu gibi aynı

sevgili dostum, ülkemizde değil dünya dahil olmak üzere ambalajlı her gıda artık ne yazıkki tehlike. kolalar çikolatalar kekler inan içinde rafineri şekerler bilinmedik yağlar asitler koruyucular içeriyor. o yüzden bu satış psikolojisi için hazırlanmış, yok bitter çikolata zero kola tam bugday bisküvi vs hikaye. Bunları artık hayatımızdan çıkarmaya gayret edelim. İnan ben 2 senedir bunları nadir tüketiyorum oda nefsimi köreltmek için. Ben tavuğumla bulgurumla etlerimle balıklarımla yumurtamla mutluyum. İnan tüketebileceğin okadar güzel şeyler varki bunları unuttt :)

sevgili dostum, ülkemizde değil dünya dahil olmak üzere ambalajlı her gıda artık ne yazıkki tehlike. kolalar çikolatalar kekler inan içinde rafineri şekerler bilinmedik yağlar asitler koruyucular içeriyor. o yüzden bu satış psikolojisi için hazırlanmış, yok bitter çikolata zero kola tam bugday bisküvi vs hikaye. Bunları artık hayatımızdan çıkarmaya gayret edelim. İnan ben 2 senedir bunları nadir tüketiyorum oda nefsimi köreltmek için. Ben tavuğumla bulgurumla etlerimle balıklarımla yumurtamla mutluyum. İnan tüketebileceğin okadar güzel şeyler varki bunları unuttt :)

ben çok abur cubur tüketen biri değilim zaten ama bazen elin arıyor o zaman haftada 1-2 yiyeceğiz sanırım pek sorun olmaz haftada 1-2 ??[DOUBLEPOST=1501779824][/DOUBLEPOST]
Aynen öyle normal koladan farkı yok sıfır şeker sözde ama yapay tatlandırıcının etkisi olduğu gibi aynı

hocam tatlandırıcı da şeker yok bildiğim kadarıyla ama başka zararlaroı var ?[DOUBLEPOST=1501779856][/DOUBLEPOST]
Aynen meyve yemeyin sakın ha içinde şeker var !. Meyve motorun içini düzenler alman tasarımlı makinenin içinde meyve olmazsa o görkemli makine çökmeye başlar sonra haplarla yaşamaya devam edersiniz :) meyve ve sebze tüketimine dikkat edelim lütfen. Arkadaşa katılıyorum kendisi yiyebiliyorsan ye ama illa sıvı birşeyler arıyorsan sık evde koy dolaba soğuk iç organik olduğu için fazla dayanmayacaktır dikkat et ona.

hocam organik diyosunda günümüzde yediğimiz meyveler sebzeler tavuk et hiç biri organik değil ilaçlı nereye kadar kaçıcaz bundan ? :)

ben çok abur cubur tüketen biri değilim zaten ama bazen elin arıyor o zaman haftada 1-2 yiyeceğiz sanırım pek sorun olmaz haftada 1-2 ??[DOUBLEPOST=1501779824][/DOUBLEPOST]

hocam tatlandırıcı da şeker yok bildiğim kadarıyla ama başka zararlaroı var ?[DOUBLEPOST=1501779856][/DOUBLEPOST]

hocam organik diyosunda günümüzde yediğimiz meyveler sebzeler tavuk et hiç biri organik değil ilaçlı nereye kadar kaçıcaz bundan ? :)
Malesef hocam köy yaşamı en güzeli ama işte imkanlar doğrultusunda en iyisini yapmak gerek :)

• 1-2 avuç fındık, badem, ceviz, fıstık, ayçekirdeği,kaju yenilebilir(a101, bim vs marketlerde artık 1 liralık atıştırmalık boyları çıkmış )
  • Külah dondurma veya cornetto, güzel geçen antrenman sonrası için.
  • Şekersiz saf kakao tozu+ yoğurt(süt, kahve)
  • Elma (dışarda arkadaşlarla buluşacaksın, yemek yemedin ve çok acıktıysan en iyisi)
  • Sırma nın C+ Limonlu Sodası tadı fanta gibi şeker oranı düşük.
  • Abartmadan Lays sade patatesli (kilo verenler 1 kaseyi geçmesin cheat meal olarak bile)
  • Kırmızı meyvelerin neredeyse hepsi
  • Kuru et (fiyatı düşük olsa aslında çok güzel olacak)

Şahsen bu listede favorilerim kuruyemişler, dondurma ve limonlu soda. Diğerleri ya kontrollü tüketilmeli ya da pratik değil.

bir kase cips ye istersen sırma bılmem c+ iç felan, bunlara da problem kardeşim. o patatesteki karbonhıdrat mıktarından tut sodadaki glikozu fruktoz u rafineri şekeri tamamen senın vucuduna zarar. alıştır kendını bunlara. Cheat meal demek gıdıp hamburger cıpsler yemek mı ıllakı ? cheats meal de gıt lahmacun ye on numara, gerçek meyveli bi dondurma ye eyvallah ama buda nadir aralıklarda olacak. Eğer bir sporcuysanız veyahut sağlıklı olmak istiyorsanız bu gıdaları hayatınızdan cıkarmayı ve aylar sonra şunu kendınıze demeyı bılmelısınız. Ne kolası be asalak gıbı ıcıyor muşum boş yere, şimdi bedava verseeler içmem. Bunuda nası dıceksın ? Çalışacaksın dostum delı gıbı disiplinli. Ayna karsısında gorunce kendını ıste ozaman 1000şişe koladan daha buyuk bı odul goreceksın

Evde kendin fıstık ezmesi yapabilirsin birsürü tarif var protein barda yapıyolar araştır derim

evde yaptığımız fıstık fındık ezmesi ile bu hazır alınanın farkı nedir[DOUBLEPOST=1501966543][/DOUBLEPOST]
bir kase cips ye istersen sırma bılmem c+ iç felan, bunlara da problem kardeşim. o patatesteki karbonhıdrat mıktarından tut sodadaki glikozu fruktoz u rafineri şekeri tamamen senın vucuduna zarar. alıştır kendını bunlara. Cheat meal demek gıdıp hamburger cıpsler yemek mı ıllakı ? cheats meal de gıt lahmacun ye on numara, gerçek meyveli bi dondurma ye eyvallah ama buda nadir aralıklarda olacak. Eğer bir sporcuysanız veyahut sağlıklı olmak istiyorsanız bu gıdaları hayatınızdan cıkarmayı ve aylar sonra şunu kendınıze demeyı bılmelısınız. Ne kolası be asalak gıbı ıcıyor muşum boş yere, şimdi bedava verseeler içmem. Bunuda nası dıceksın ? Çalışacaksın dostum delı gıbı disiplinli. Ayna karsısında gorunce kendını ıste ozaman 1000şişe koladan daha buyuk bı odul goreceksın

hocam biz insanız ve profesyonel olarak yapmıyoruz bu işi elbette cheat meal dediğimiz şeyler olacak. kendinize bu eziyeti yapmayın...

ben de duyuyorum salonda 5 yıldır çikolata yemedim 5 yıldır cips yemedim yok 1 senedir hamburger pizza yemedim... bunlar güzel gıdalar sağlıksız evet ama güzel arada bir kendinizi ödüllendirin.

yok 10 tane yumurta yiyorum çikolate neymiş falan... niye kendinize bu kadar eziyet ediyorsunz ??

düzgün düzenli spor yapan birine 1 paket çikolata yada 1 paket cips cola ne kadar etkiler ? bizim salonda gayet güzel vücutlu olan kişiler var bunlarla haftada 1-2 kere hamburger falan yiyoruz burger kingde çikolata falan yiyorlar normal ama antreman günü sonuna kadar ter atıyorlar

Back
Yukarı