Meyveyi evde sıkın lütfen paketli abuk subuk meyve suları almayın. Raf ömrünü uzatmak için ne tür cambazlıklar yapıyorlar.Bitter çikolatayı kahvenin yanında birkaç parça yiyorum coca cola yerine meyve suyu içebilrisi
Zero olayı hikaye bilimsel olarak şekerle aynı orantılı olarak insülin dengesini oynamalar yapıyor yani buda fazla tüketimde yağ yapması demek kilo vermeyi zorlaştırır uzak dur derim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca meyvenin suyunu içmektense kendisini ye. Meyvelerin en önemli kısmı posasında bulunan lifler.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayran ve soda iyidir
Aynen öyle normal koladan farkı yok sıfır şeker sözde ama yapay tatlandırıcının etkisi olduğu gibi aynınormal cola ile aynı diyorsun yani[DOUBLEPOST=1501754821][/DOUBLEPOST]
hocam meyve suyu diyorsun da şeker ve yağ oranı çok fazla onunda ?[DOUBLEPOST=1501754860][/DOUBLEPOST]
aga ayran abur cubur mu yane bileyim bi film izlerken falan... sadece şekersiz kahve ve çay içiyorum da ayran tabi yemeklerde güzel gider
sevgili dostum, ülkemizde değil dünya dahil olmak üzere ambalajlı her gıda artık ne yazıkki tehlike. kolalar çikolatalar kekler inan içinde rafineri şekerler bilinmedik yağlar asitler koruyucular içeriyor. o yüzden bu satış psikolojisi için hazırlanmış, yok bitter çikolata zero kola tam bugday bisküvi vs hikaye. Bunları artık hayatımızdan çıkarmaya gayret edelim. İnan ben 2 senedir bunları nadir tüketiyorum oda nefsimi köreltmek için. Ben tavuğumla bulgurumla etlerimle balıklarımla yumurtamla mutluyum. İnan tüketebileceğin okadar güzel şeyler varki bunları unuttt![]()
Aynen öyle normal koladan farkı yok sıfır şeker sözde ama yapay tatlandırıcının etkisi olduğu gibi aynı
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen meyve yemeyin sakın ha içinde şeker var !. Meyve motorun içini düzenler alman tasarımlı makinenin içinde meyve olmazsa o görkemli makine çökmeye başlar sonra haplarla yaşamaya devam edersinizmeyve ve sebze tüketimine dikkat edelim lütfen. Arkadaşa katılıyorum kendisi yiyebiliyorsan ye ama illa sıvı birşeyler arıyorsan sık evde koy dolaba soğuk iç organik olduğu için fazla dayanmayacaktır dikkat et ona.
sevgili dostum, ülkemizde değil dünya dahil olmak üzere ambalajlı her gıda artık ne yazıkki tehlike. kolalar çikolatalar kekler inan içinde rafineri şekerler bilinmedik yağlar asitler koruyucular içeriyor. o yüzden bu satış psikolojisi için hazırlanmış, yok bitter çikolata zero kola tam bugday bisküvi vs hikaye. Bunları artık hayatımızdan çıkarmaya gayret edelim. İnan ben 2 senedir bunları nadir tüketiyorum oda nefsimi köreltmek için. Ben tavuğumla bulgurumla etlerimle balıklarımla yumurtamla mutluyum. İnan tüketebileceğin okadar güzel şeyler varki bunları unuttt![]()
Malesef hocam köy yaşamı en güzeli ama işte imkanlar doğrultusunda en iyisini yapmak gerekben çok abur cubur tüketen biri değilim zaten ama bazen elin arıyor o zaman haftada 1-2 yiyeceğiz sanırım pek sorun olmaz haftada 1-2 ??[DOUBLEPOST=1501779824][/DOUBLEPOST]
hocam tatlandırıcı da şeker yok bildiğim kadarıyla ama başka zararlaroı var ?[DOUBLEPOST=1501779856][/DOUBLEPOST]
hocam organik diyosunda günümüzde yediğimiz meyveler sebzeler tavuk et hiç biri organik değil ilaçlı nereye kadar kaçıcaz bundan ?![]()
Evde kendin fıstık ezmesi yapabilirsin birsürü tarif var protein barda yapıyolar araştır derim
bir kase cips ye istersen sırma bılmem c+ iç felan, bunlara da problem kardeşim. o patatesteki karbonhıdrat mıktarından tut sodadaki glikozu fruktoz u rafineri şekeri tamamen senın vucuduna zarar. alıştır kendını bunlara. Cheat meal demek gıdıp hamburger cıpsler yemek mı ıllakı ? cheats meal de gıt lahmacun ye on numara, gerçek meyveli bi dondurma ye eyvallah ama buda nadir aralıklarda olacak. Eğer bir sporcuysanız veyahut sağlıklı olmak istiyorsanız bu gıdaları hayatınızdan cıkarmayı ve aylar sonra şunu kendınıze demeyı bılmelısınız. Ne kolası be asalak gıbı ıcıyor muşum boş yere, şimdi bedava verseeler içmem. Bunuda nası dıceksın ? Çalışacaksın dostum delı gıbı disiplinli. Ayna karsısında gorunce kendını ıste ozaman 1000şişe koladan daha buyuk bı odul goreceksın