Sağ Omuz Düşük

Merhaba bir sorum olacaktı bugün antrenman sırasında aynada farkettim(k) sağ omuzum hafif düşük hocam hareketleri yaparken iki omuzumu eşit seviyede tutmamı istedi ben bunu yapıyorum ama böyle düzelirmi olmazsa başka tavsiyeleriniz varmı?(Çantayı tek kola takma dediler dinlemedim :) işte bole oldu=bench_O

hemen hemen herkezde böyle sorunlar var merak etme pek büyük birşey değil zamanla farkı kapatırsın eğer çok kafana takarsan sende psikolojik olarak etki yapar buda pek iyi birşey olmaz.

Sanırım bu bende de var hep dikkatimi çekiyor ayna karşısına geçtiğimde falan sonra ben ya diğer omzumu indirerek ya da sağ omzumu kaldırarak düzeltiyorum.. Eşitleme imkanı var mıdır acaba?..

Normalde dikkatinizi bile çekmezdi ama siz fazla incelediğiniz takıntı yaptınız zamanla düzelir eminim düzelmezsede önemli değildir zaten..

Tıp dilinde postür bozukluğu diye geçiyor. Bendede var malesef bir omzum diğerinden iki santim aşağıda duruyor. Aynada düşük olan omzumu biraz yukarı kaldırıp öyle tutmaya alıştırdım kendimi ve iki senedir kime sorsam farklı gözükmüyor diyor. Doktorun söylediği doğuştan olan bir şey çok kafana takma. Daha önemli şeyler var hayatta. Çok şükür ne mutluki elimiz ayağımız tutuyor. Gerisini koy ver gitsin.

skolyoz

kardeşim bu sorun büyük ihtimalle skolyozdan kaynaklanıyordur. Bir ortopedist'e gitmeni öneririm aynı sıkıntı bende de var ön taraftan pek belli olmuyor ama arka taraftan fotolarda farkediliyor. yanlış hareketler omurga'nın yamulmasını tetikliyor zaman geçmeden doktora gitmen benim önerim.

oncelikle bir ortopedi uzmanina gozukmek lazim eger ozel bir fizik tedavi soz konusu degilse normal postur bozukluklarina vucut gelistirme yardimci olmakta.

Back
Yukarı