Sağ kolum sol koluma göre daha fazla gelişmiş :S

bence hepsi psikoloji ile alakalı bir şey. Fakat hafife alınacak bir konu değil benimde sağ kol dan omuza kadar şekilli dururken diğer tarafta bunu ben göremiyorum. Ama arkadaşlarım 2 tarafında aynı olduğunu söylüyorlar. İşin garibi ise sol kolla daha fazla tekrar yapabiliyorum. Bir süre sonra gelişim durduğunda her şeyi denge de tutan vücudumuz onuda dengeye sokar bence bu kadar sıkıntı yapmayın güçsüz kolu geliştirmek uğruna fazla tekrara zorlayıp SAKATLANMA RİSKİNE GİRMEYİN.

Kullandığım kol sağ olmasına rağmen sol kolum 40 sağ kolum 38.5 çikti ölçüde.. anlam veremiyorum. Ve solla daha rahat kaldiriyorum.

Ayni durum bendede var.sol gucsuz diye kaldirdigim agirliklarda daha cok hipertrofi olarak daha şişti ve gelişti galiba.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim de sol kolum sağa göre daha küçük. Özellikle barbell curl vb hareketleri dengeli yapmaya çalışıyorum ama sağ kolum sıkışırken sol kolum tam olarak sıkışmıyor

Çoğu harekette bazen yük bir kola daha fazla biniyor. bunu dikkatli yaptığınızda hissedebilirsiniz. çok kolay bi şekilde dengelenebilir ve aklınızın bi köşesinde tutmanız iyi olabilir hareketi yaparken.

Bendede aynı durum var hatta sağ kol git gide daha fazla artış gösteriyor aynı şekilde tricepsde öyle hep eşit bir şekilde çalışmayı denedim ama bu orantısızlık oldu özellikle tshırt falan giyince belli oluyor hızlı bir şekilde şimdi ikisinide eşit bir şekilde yapmaya devam ediyorum ama haladaha sağ kol daha fazla büyüyor. Şimdi sol kolumu biraz daha fazla kullanmayı deniyorum.

Benimde omuzlarımla kolum arasında eşitsizlik var.. Omuz başlarım koluma göre küçük, normalde kol çalışmayı hafifletip omuzlara dahada ağır basıcaktım, ancak bu yazıyı okuyunca böyle bir şey yapmamaya karar verdim, bakalım eşitlenecek ve simetrik olacak mı? :)

bende boyut aynı ama sağ kolda hatlar belli olduğu halde sol kol a bastırınca o kas dokusunun çok yumuşak olduğunu hissediyorum ne yapmalıyım

arkadaşlar bende şöyle bi sorun var yardımcı olursanız sevinirim.
Sağ kolum sol kolumdan 1 cm daha büyük ayrıca sağ kolumdaki kas sol koluma göre daha uzun.

Back
Yukarı