Sağ boyun kısmı

Merhaba genellikle sırt ve omuz kısmını çalıştırırken görselde göstermiş olduğum kısımda sanki bir ip kopuyor gibi oluyor acı yok ağrı yok ama böyle tık ediyor bir şey ses yok sadece hissediyorum bu neden olur? Yardımcı olabilecek var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
NOT: Bazen tık ediyor bazen vücut sıcaklığıyla birlikte sanki lastik kopmuş gibi bir şey oluyor az bir ısı hissediyorum cok kısa bir süre için
https://i.hizliresim.com/kbyOvv.png

O bölgede üst trapez kasları var. Büyük ihtimal kullandığın ağırlığın ona düşen payı, onun kapasitesini aşıyor ve küçük çaplı kramplar yaşıyorsun. Tavsiyem,
Upright Row ve shurug yapıp buraları güçlendirmen.

O bölgede üst trapez kasları var. Büyük ihtimal kullandığın ağırlığın ona düşen payı, onun kapasitesini aşıyor ve küçük çaplı kramplar yaşıyorsun. Tavsiyem,
Upright Row ve shurug yapıp buraları güçlendirmen.
Öncelikle ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum ancak aklıma takılan bir soru var. Vermiş olduğunuz hareketleri antrenman günleri dışında mı yoksa antrenman günleri mi yapmalıyım? Aynı zamanda atıyorum bugün bacak çalışacağım ama bu hareketleri de yapmalı mıyım? yoksa sadece sırt ve omuz çalışırken mi bu hareketleri yapmalıyım? Yada her gün mü yapmalıyım ? Teşekkür ederim.

Back
Yukarı