Saç Stili

olabilir ama ısırgan otuyla falan uğraşamam :) soğuk suda bekletiom iyide serinletiyor zaten yater o bana :)

Bende ılık su olarak duymuştum hangisi doğru acaba :D

bunla ilgil epey bi sayfa karıştırmıştım soğuk su diyorlar ancak kışın soğuk suyla sinüzit olmayı da kimse istemez e sıcak suda saç diplerine zarar veriyor en iyisi kışın ılık sudur :) zaten bidaha kısa kestirmem

sacstili.jpg

benim tarzımda bu kirli sakal fln. 4 senedir aynı yerde tıraş olurum bi iletişim problemimde yok :)

Benim saçlarım malesef dalgalıdır.O yüzden uzattığım zaman illa düzleştirici,fön..vs uygulamam gerekiyor oda hem çok uğraştırıcı hemde çok çabuk bozuluyor [şekillendirici,sprey,jöle,wax türü şeyler kullanmayı hiç sevmiyorum] o yüzden yaklaşık 2 sene uzun saçla uğraştım ve yaklaşık 1 sene den beridir saçlaım 4 numarayı geçmeden tekrar kısalttırıyorum en rahatı budur bence.Uzunken fönle falan saçlar + bir karizma ekliyordu ama çok uğraştırıyordu ve de artık saçlarımı dökülmeye başlamıştı düzleştiriciden.Keşke bir hapı falan olsa da içsem saçlarım anında dümdüz olsalar dalgalı sevmiyorum,uzayınca güzel durmuyorlar...

2 3 modelim var sürekli yaptıgım ara sıra uzun bazen 3 yaptırıyorum ama stil diyince bi kişi tanıyorum saçta bu aralar böle kestiriyorum rahat duruyor..

bunla ilgil epey bi sayfa karıştırmıştım soğuk su diyorlar ancak kışın soğuk suyla sinüzit olmayı da kimse istemez e sıcak suda saç diplerine zarar veriyor en iyisi kışın ılık sudur :) zaten bidaha kısa kestirmem

entele otu diye bi ot var aktarlarda bulabilirsin kullanımnı tam olarak hatırlamıorum ama ben otun yanılmıyosam 20 gram kadarını suyla kaynatıyosun daha sonra o suyla kafanı yıkıyosun duruluyosun daha sonrasında da badem yağı ile masaj uyguluosun. Google a yaz entele otu yaz cıkar ;) 2 kat daha hızlı uzattıgını yazıyo

3seneden beri saçlarımı kendim kesiyorum. berber salonuna girdiğimizdeki o kokuyu özledim ama benim için berber diye bişey yok uzun zamandır. saçlarım dökülmeye başladığından sonra 3 numara kestirirdim, ense 1den başlıyo tepede 3 e kadar çıkıyo, anlıcanız kısadan uzuna kestirirdim. bunu berber yapıoda benmi yapamıcam dedim. aldım 15 liraya traş makinesi, ilk traşımı oldum. büyük bir heyecanla. o gün bu gündür100 kere kesmişimdir saçımı , hem zevk alıyorum hem istediğim gibi kesip berbere iki saat derdimi anlatmıyorum en iyiside 10 lira para bayılmıyorum :D sadece ayakta fazla kalıyosun bi eline ayna bi elinde makina 1 saate yakın bitiriyorum. sıhatler olsun!

Açıkcası şahsıma kısa saçı da uzun saçı da yakıştırırlar. Uzun saçlı iken mükemmel buklelere sahip olduğumu hissediyorum ama spor yaparken ve özellikle spor yaptıktan sonra can sıkıcı olabiliyor. Bisiklete binerken kaskın içinde de sıkıntı yapabiliyor. Bir ara da kazıtıyordum her hafta. Her hafta kazıtmak da güzel oluyordu, her hafta yenide doğmuş gibi bir his taşıyordum. Çocukluk yıllarımda ise en yaygın saç modeli albatros denilen saç modeliydi ki hiç sevmezdim. Saçlarıma iyi baktığımı söyleyebilirim, iki haftada bir o koltuğa otururum. Pek de keyifli hem...

3 numara yakın bir saç hafif kirli sakal bebek yüzlü ;)

Ben saçlarıma çok özen gösteriyorum, iyi şampuan wax sprey kullanmaya saç bakım ürünü kullanmaya çok önem veririm. Saç şekillendirmesine de epey uğraşırdım düzleştirici olsun farklı şekiller olsun hatta öyle ki partilerden önce arkadaşlarım bile onların saçlarını yapıyım isterdi yazın tatilde falan TAAA Kİİİ :D bu emolar çıkana kadar her şey iyi hoştu saçlarımı istediğim gibi dağıtıyordum şekillendiriyordum; ancak şu anda daha kısa kullanıyorum çünkü etraftakiler emo saçı gibi diyorlar...

Back
Yukarı