s.a 15 yaşında body 90 kilo

s.a abiler ben 15 yaşında 90 kiloyum göbeğimle çok yağlı olmasada yağ var ben kendim şöyle bi program düşündüm 5 gün zayıflama fitness hafta sonuda göğüs ve biceps sizin önerileriniz nelerdir bide kaç kiloya düşsem benm için avantaj salar bodye dewam edicemde kilo werdikdn sonrabench_Oweightlifter

1. Flood Yapmayın Bence .. [ ARd Arda Mesaj Kasmak ]
2. Spor Salonuna Yazıldıktan Sonra Hoca'na Söylersin Zayıflama Amaçlı Bir Program İstiyorum Diye Sonrada Bir Diyetisteyene Gidip Diyet Programını Alıp Uygularsın Ve Zayıflarsın ...

1. Flood Yapmayın Bence .. [ ARd Arda Mesaj Kasmak ]
2. Spor Salonuna Yazıldıktan Sonra Hoca'na Söylersin Zayıflama Amaçlı Bir Program İstiyorum Diye Sonrada Bir Diyetisteyene Gidip Diyet Programını Alıp Uygularsın Ve Zayıflarsın ...
1.flood yapmadm unutmşm yazm dedim
2.diyetisyenlik bişeyim yok
3.yağ yakıcı almşdm kullanmadm 60 tanesi duruyor yaramazmı işe:arrow:

diyetisyene gitmek için birşeyinizin olması gerekmez sağlam diyet programınız olmaz ise boş yere kürek çekersiniz yağ yakıcı hap diyorsunuz tansiyon ve kalp hastalarına ve 18 yaş altındakilere önerilmiyor .... bence doğal yoldane erit hap'a felan baş vurmaa ...

Yeni başlayanlar bölümünü inceleyin.
Diğer bölümleride inceleyin.Bu forumda her türlü bilgi var.cevapları bulacaksınız.

diyetisyene gitmek için birşeyinizin olması gerekmez sağlam diyet programınız olmaz ise boş yere kürek çekersiniz yağ yakıcı hap diyorsunuz tansiyon ve kalp hastalarına ve 18 yaş altındakilere önerilmiyor .... bence doğal yoldane erit hap'a felan baş vurmaa ...
diyetisyene gitmeden yemeği kıssam ? mesela 3 dilim eekmek yiyosm 1.5 filan makarna yarım tabak normal yemek filan ?bench_O

diyetisyene gitmeden yemeği kıssam ? mesela 3 dilim eekmek yiyosm 1.5 filan makarna yarım tabak normal yemek filan ?bench_O
Evet Kıs Bencede .. Ben 17 Yaşındaym Geçen Sene 16'da Diyetisyene Gittim Bana Ara Ögünlerde Meyve Yememi Söyledi Diyete Bu Yaşda Girersem Vucudumun Bazı Mineraller Ve Vitaminleri Alamayacagını Ve İleride Büyük Sorunlar Yaşıyacagımı Söyledi Bende Diyet Yapmıyorum Tam Tersine 6-7 Ögün Yiyorum Gennelikle Tavuk , Kırmızı Et , Pilav Vs Protein Ağırlıklı Yiyorum Yaz'ın İse Yine Protein Ağırlıklı Ama Bu sefer Kısarak Bunları Yiyorum Ve Cardio Yapıyorum Ve Atabildigim Kadar Yağı Atıyorum ... 3 ayda ..

Son düzenleme:
Back
Yukarı