Sırt kaslarını belirginleştirmek ?

SnycnYcl

Üye
Bu şekilde belirginleştirmek için farklı bir program mı uygulanıyor definasyon gibi ? Yoksa zamanla olan bişey midir ?

Son 1.5 aydır özellikle üst sırt egzersizlerinde çok daha nizami yapıyorum ve ağırlığı en üst noktaya çektiğimde sırtımı 1-1.5 saniye sıkıştırıyorum hatlar eskisine göre sanki biraz daha belli ama çok fazla farketmesi için daha fazla hacim ve daha fazla define olmak gerek.

Üst sırt derken ne gibi hareketler üst sırt yapıyo ? Bende arka omuzun oralar hatlı sadece

Üst sırt derken ne gibi hareketler üst sırt yapıyo ? Bende arka omuzun oralar hatlı sadece

Özellikle bu iki lat pull down, bir de dumbell larla çekiş hareketi var
lateral-pull-down.jpg

image
bent-over-two-dumbbell-rows.jpg

ilk önce hacim gerekli, iyi bir definasyon gerekli ve izole sırt hareketi yapmak sırt kaslarını parçalara bölecektir. sırtın sadece üst kısmı değilde bütün hepsine odaklanma öneririm alt sırt üst sırt geliştiricem deme.

Ilk resimdeki gibi bi abi var bizim salonda adamla sirt calismaya basladim 10 hareket yaptiriyo 6 si super set vr kanatlari on kol gibi kendisini asiri belli ediyo sirtta tek gun ayirtiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barfiks çekiyorum zaten birazda varsa onun sayesinde var :)

Kollarımın kısalığından mıdır nedir geniş tutuş çekemiyorum ben,omuz genişliğinden 8 cm falan geniş çekebiliyorum avuç içleri karşıya bakar şekilde göğüsümü ileri atarak çekiyorum bu şekil doğru mudur ?

Kollarımın kısalığından mıdır nedir geniş tutuş çekemiyorum ben,omuz genişliğinden 8 cm falan geniş çekebiliyorum avuç içleri karşıya bakar şekilde göğüsümü ileri atarak çekiyorum bu şekil doğru mudur ?
Doğrudur, sırtınıda hissediyorsan problem yok, hareketin en önemli noktası göğsüne çektiğinde 1 sn falan beklemen.

Back
Yukarı