lonelywolf
Üye
Merhaba arkadaslar bi kac hareket hakkında soru sormak istiyorum seated row (karnımıza çekiş hareketi ile) bu harekete benzer olan seated row machine bu ikisi farklı hareketlermi aynı hareketlermi eger aynı bölgelere vuruyosa yoluma machine ile devam etmek istiyorum cünkü hareketi dogru yaptımı ve kasları hissediyorum normal yaptıımızda ise ellerime ciddi anlamda yük biniyo ve sanırım hareketi dogru yapamıyorum odaklanamıyorum kasa.
2. olarak latt puldown harektinde enseye çekiş ile gögse çekiş arasındaki fark nedir bunları normal tuttumuzda nereye vurur geniş tuttumuzda nereye vurur
Sırtı genişleten hareketler nelerdir tabiki sırtın geniş olması birkaç diger bölgeylede ilgili (belin ince olması falan) omuz bölgemi biraz daha genişletip sırtımı daha büyük yapmak icin nasıl bir yol izlemeliyim ? Bilgilendirirseniz Tavsiyelerinize acıgım
2. olarak latt puldown harektinde enseye çekiş ile gögse çekiş arasındaki fark nedir bunları normal tuttumuzda nereye vurur geniş tuttumuzda nereye vurur
Sırtı genişleten hareketler nelerdir tabiki sırtın geniş olması birkaç diger bölgeylede ilgili (belin ince olması falan) omuz bölgemi biraz daha genişletip sırtımı daha büyük yapmak icin nasıl bir yol izlemeliyim ? Bilgilendirirseniz Tavsiyelerinize acıgım