Yani neredeyse ön kol çalışmış kadar ağrı oluyor ertesi gün bu da normal midir ? Yanlış tutma değil de herhalde çok sıkıyorum parmaklarımıda çekiş hareketi yaparkenÇoğu çekiş hareketinde ön kol çalışır bu normaldir de parmaklarda zorlanma ilginç.Barı veya ağırlığı tutuşun yanlış olmasından kaynaklanabilir bu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen öyle parmaklarını sıktığın için ağrı olması normaldir, çekiş hareketleri yaparken ön kolu halat gibi kullanmanız lazım, yani ön koldan güç almadan..Bicepslerde burda devreye girdiği için çalışması doğal bir şeydir..Yani neredeyse ön kol çalışmış kadar ağrı oluyor ertesi gün bu da normal midir ? Yanlış tutma değil de herhalde çok sıkıyorum parmaklarımıda çekiş hareketi yaparken
Ben sanırım çekiş yaparken bicepsten güç alıyorum muhtemelenAynen öyle parmaklarını sıktığın için ağrı olması normaldir, çekiş hareketleri yaparken ön kolu halat gibi kullanmanız lazım, yani ön koldan güç almadan..Bicepslerde burda devreye girdiği için çalışması doğal bir şeydir..
bir de öyle deniyim bariBarı çekerken bicepsten güç alacaksın tabi. Barı çok sıkıyorsundur belki. 4 parmağını birleştir kanca şeklinde tut barı bi de öyle dene. (4 parmak birleşik, baş parmak serbest)
straps ten sonraki kiski biraz daha acabilir misiniz ?grip/kavrama = önkol ve parmaklar.bundan daha doğal bir şey yok.vg odaklı birisi iseniz abartmadan antrenmanlarınızın bir kısmını straps ile yapabilirsiniz sonuçta önemli olan sırtı olabildiğince aktive etmek.fakat grip kuvveti önkol gelişimi de unutulmamalı.tamamen boşlamamak gerek.
straps ten sonraki kiski biraz daha acabilir misiniz ?