Sırt-Kanat antrenmanı sıkıntısı !!!

elite35

Üye
Bu bölgede hiç verim alamadığımı düşünüyorum. Normalde belli kas grubunu çalışırken acı hissedersin zorlanırsın..
Ben kanat-sırt yaparken kanat-sırt yerine fazlaca biceps zorlanıyor. Antrenman sonunda bicepsler sanki biceps antrenmanı yapmışım gibi şişiyor.
Ardından biceps yapıyorum ama içime de sinmiyor. Kas yanması olur diye korkuyorum. Biceps'i göğüs ile beraber mi yapsam acaba ?

Belki yuksek agirliklarla yapicam diye nizami yapmiyorsun bu nedenle sirtina vurmuyordur. Kilolari düşürüp nizami ve yavaş yavaş yapmaya dene

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bölgede hiç verim alamadığımı düşünüyorum. Normalde belli kas grubunu çalışırken acı hissedersin zorlanırsın..
Ben kanat-sırt yaparken kanat-sırt yerine fazlaca biceps zorlanıyor. Antrenman sonunda bicepsler sanki biceps antrenmanı yapmışım gibi şişiyor.
Ardından biceps yapıyorum ama içime de sinmiyor. Kas yanması olur diye korkuyorum. Biceps'i göğüs ile beraber mi yapsam acaba ?
Sırt antrenmanlarında yardımcı kas grubu olarak biceps çalışır.Birçok hareket aslında biceps'e de vurur.Bu nedenle sırt antrenmanından sonra biceps çalışılmaz genelde.Birçok kişi göğüs-ön kol.Sırt-arka kol olarak düzenler antrenman programını.Sizin de sırt antrenmanı sırasında biceps'in zorlanması yüksek ihtimalle bundandır.Ve bir de hareketleri doğru şekilde yapmıyorsanız biceps'i daha çok zorluyor olabilirsiniz.Size tavsiyem antrenman programınızı bir gözden geçirip hareketleri yedirerek ve nizami şekilde yapmaya çalışmanız.

Back
Yukarı