Sırt kalınlaştırma programı önerisi

2 yıldır vg yapıyorum. Kanat bölgem gayet iyidir. Hatta en iyi bölgem diyebilirim. Fakat benim amacım kanatlarımı genişletmek istemiyorum.
İstediğim sırt kalınlığı sırtımı kalınlaştırmak için 5 hareket içeren program önerilerinizi bekliyorum.
Şu anki programım 4 set ve 10 tekrar
deadlift
latpuldown
tbar row
barbel row
cable row
arm puldown

Dead lift, barbell shrug birde adını unuttum ama makinesi var cable row un makine versiyonu dar tutuş olarak onu yaparsan işe yarar sırtın ortasına iyi vurur şuan bende yapıyorum ve sırtı çok kalınlaştırma derim benim kalındır arka kabarık oluyor çok birazda genetik işi tabi

Dostum zaten yapilması gereken hareketlerin hepsini yapiyorsun belki tekrar sayisini azaltıp daha ağır girmeyi deneyebilirsin. 5-6 set 4-7 tekrar gibi

senin bahsettiğin zaten biraz genetik bence bazı sırtlar düz olur arkaya doğru büyümez bizdede var bir arkadaş o şekil uçak gibi kanatları ama sırt arkadan dümdüz ki çocuk gerçekten sırtı bilen biri bendede ikisi birden var mesela ama biraz sırtın arkaya doğru dolup kalınlaşması tuhaf da durabiliyor yani postür bozuk değil kamburda değilsin ama enteresan bi görüntü olabiliyor bel içerde kalıyor biraz

Back
Yukarı