Sırtımdaki Kılları Kestim

Abilerim yaşım 14 başlıktada belirttiğim gibi sırtımda bel kısmındaki kılları makine ile aşağıdan yukarıya doğru kestim pişmanım sakal gibi çıkmaya başladılar ne yapabilirim ? Acaba tüy dökücü krem vs kullanırsam eski haline dönermi yoksa eskisi gibi yani sakal gibi değilde tüy gibi çıkması için tek çözüm epilasyonmu ? :(

Son düzenleme:
Abimin de kılları var annemle konuşurken duydum çok acıtır dayanamazsın dedi bide önerebileceğiniz bir marka varmı ve eskisi gibi tüy halinde çıkarmı ağda ile alınca

Abimin de kılları var annemle konuşurken duydum çok acıtır dayanamazsın dedi bide önerebileceğiniz bir marka varmı ve eskisi gibi tüy halinde çıkarmı ağda ile alınca
ağda ile çıkar.ama diğer yöntemleri deneme bile daha beter olur

Ağda yapmak en mantıklısıda o acıya katlanamam şahsen kaliteli tüy dökücüler 1 ay idare ediyor bacaklar dahil bütün vücudtaki kılları almayı düşünüyorum yazın.

Her seyi denemis biriyim:D
Jiletten uzak dur pisman olursun hem yayiliyo hem iki kat cikiyo
Kremin kalitelisini al alicaksan krem jiletten biraz daha iyi denilebilir ama hepsi ayni aslinda yayiyor ve iki kat cikariyor.
Agda icin cesaret meselesi diyorum
Epilasyon icin zaten 4,yil beklemen lazim sanirim.

Ciktikca makineyle al birsey olmaz.ben kol gogus karın omuz duzenli kesiyorum.arttigi falan yok.zaten baya kıl vardi belki de ondandir :) ağdaya girişme derin tahriş olabilir.tüy dokucu krem falan zaten salla gitsin onlari.ilerde lazere gir en iyisi.

Back
Yukarı