Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum hedef tıp acaba Vg'ye başlasam ikisini beraber götürebilir miyim? Antrenmanlarda çok yorulup ders yaparken zorlanır mıyım şimdiden teşekkürler.
Tam tersi motivasyonun ve disiplinin artar diye düşünüyorum..
Bu seneki Lys Türkiye de yanlış hatırlamıyorsam ilk 3 e giren ya da 1. olan arkadaş haftanın 3-4 günü düzenl olarak spor salonuna gittiğini ve spor yaptığını söylemişti tv deki röpörtajında..
Yani iş sende bitiyor , günde yapacağın 1 saatlik spor senin derslerini etkilemez.
Yorgunluk fazla oluyorsa, uyku hali çöküp ders çalışmanı engelliyorsa dersini çalış spora ara ver. Ama yok idare ediyorum ikisinide dersen sağlam kafa sağlam vücutta bulunur
kardeşim tıp fakültesini okuyan biri olarak sana tavsiyem bu planını biraz ertelemen gerektiği olur.tamam spor iyi güzel dinçlik sağlar motivasyon kaynagıdır vs ama eger iyi bir tıp fakültesini kazanmak istiyorsan günde 1 saatini ayıracak vaktin olmayacaktır çalışma tempondan ötürü.ben çok değil düzenli çalıştım hikayelerine de sakın inanma.bu iş oturup çalışma işidir.tabiki boş vaktin olacaktır ama bunu da spor salonuna gidip gelmeyle harcamak en son tercih olmalı bence.takıldığın bi konu olursa özelden sorabilirsin bu konuyla alakalı.
haftada kendine ( sadece idmanlar için) 4 gün ayırırsan.Birlikte gider,ancak diğer arkadaşalrında belirttiği gibi dinlenme,beslenme v.s durumarıda hesaba katarak eğer zaman ayırırım diyor isen bence sorun olmaz.Sonuçta çalışan insanlarda spor yapıyor.