Sıkıldım

FitGenç

Üye
Arkadaşlar 2 yıldır bb ile uğraşıyorum 2 yılda çok iyi yerlere geldim ama tabiki çok zor dönemdi özellikle son 1 yıl çok sıkı diyetler 5000 kalorilik diyetlere felan çok bıktırdı beni ve son 2 aydır yavaş yavaş aksatmaya başladım kiloda düşüş olmuyor ama görüntüde düşüş oluyor normalde ektomorf tip vücudum var kolay kolay yağlanmam şu sıralar metabolizmam zayıfladı. Kilo düşmüyor ama görüntü düşüyor. Psikolojik olarakta çöküşe uğruyorum spora başlangıç kilom 51 di şimdi 74 başlarken yağ oranım 7ydi şimdi 9 yani tavsiylereniz neler aramı vermem gerek ne yapmam gerek beslenme tavsiyeleriniz neler

51 den 74 e ne kadar surede geldin? Beslenmen nasildi?

Kendine su soruyu sor birakirsan 2 yillik emeklerini goz ardi edebilecek kadar birakir misin? Yoksa emeklerinin ustune koyup ilerlemek mi?

aynı dertten bende muzdariptim 2 sene bıkmadan spor yaptım ancak bi süre sonra baymaya başladı artık bıraktım 7 ay boyunca 1 şınav dahi çekmedim alkol abur cuburda cabası oldu ancak bu süre içinde kendimi spor yaptığım günlere göre daha kafa rahat mutlu hissettim acıkcası çünkü spor yaparken cok disiplinli hareket ediyosun (belkide ben bu kafayla bakıyorum bazı kişiler için yaşam biçimi bu şekilde oluyor) bişey yerken 2 kere düşünüyosun takıntı haline geliyor tmm spor yaparkende etraftan güzel laflar duydum mutlu olduğum anlar oldu baya ama ne bilim kafa meselesi işte ha bu arada vücut bi hayli çöküşe geçti yani alkol olarakda sürekli bira içtiğimden göbek aldı başını gitti şuan 2 ay oldu tekrar başladım spora ancak artık kasmıyorum sonucta yarışmaya falan katılmıcam en iyi olmak gibi bi niyetimde yok yemem içmem yine aynı sadece alkolü ve basit şekeri kestim onun haricinde ekstra bi çaba sarfetmiyorum evde ne varsa onu yerim haftada 2 gün salona gidiyorum zaten demem o ki fazla bi amacın yoksa hırs yapmamak lazım vücut hatları belirgin olsun fit görüneyim yeter farklı ideallerin varsa zaten sporu yanına ilave et kendini fazla kaptırma bence

Arkadaşlar 2 yıldır bb ile uğraşıyorum 2 yılda çok iyi yerlere geldim ama tabiki çok zor dönemdi özellikle son 1 yıl çok sıkı diyetler 5000 kalorilik diyetlere felan çok bıktırdı beni ve son 2 aydır yavaş yavaş aksatmaya başladım kiloda düşüş olmuyor ama görüntüde düşüş oluyor normalde ektomorf tip vücudum var kolay kolay yağlanmam şu sıralar metabolizmam zayıfladı. Kilo düşmüyor ama görüntü düşüyor. Psikolojik olarakta çöküşe uğruyorum spora başlangıç kilom 51 di şimdi 74 başlarken yağ oranım 7ydi şimdi 9 yani tavsiylereniz neler aramı vermem gerek ne yapmam gerek beslenme tavsiyeleriniz neler

sıkıldıysan bırak yapma kendine eziyet ettirmenin anlamı yok illa herkes kaslı olacak diye bir kuralda yok belli ki hevesini almışsın...

başka sporlar dene yüzme bisiklet güreş vs.

Back
Yukarı