Sıkılaşmak Ve Zayıflama

Merhaba kardeşlerim benim sorunum şu sıkılaşmak ne demek ? yeni başladım 2 haftadır sıkılaşma yapıyorum herşeye uyarak ama 15 kilo fazlam var vücudum ise armut alt tarafım üstten daha fazla yani yağ ı azaltmam lazım ben kosu bandı yerine sıkılaşma yaptırıyor sebebi nedir ? Birde kol felan yapıcaksın dedi zamanla ama bu şekilde 3 ayda sıkılaşsam 2 ayda nasıl zayıflayayım ben anlamadım birileri bu konu hakkında bişey söyebeilirmi antreman programımı ona göre yapacagım bu yüzden antreman programı ve yeni başlangıç yazdım özür dilerim cevabınızı bekliyorum.

Sıkılaşmaktan kasıt ne sıkılaşmak için ne yapıyorsunuz ki ? Sıkılaşmaktan kasıt zayıflamak değil mi zaten

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkılaşmak ne onu soruyorum birde zayıflamak için başladım ama bana direk sıkılaşmajk için program verdi hiç koşu bandı felan vermedi ki görüyorum kilolulara ama 30 kilo fazlası olanlara daha fazla hatta kosu bandı bisiklet felan veriyor benim 15 kg acaba ondan mı bana vermiyor sizce ?

Söylediğinizden anladığım şu; Cardio yapmıyorsunuz. Peki nasıl bir antrenman düzeniniz var ?

1. BENCH PRESS 2. YUKARIYA DOGRU KALDIRILAN BİŞYE VAR 2 KOL GİBİ BAR TAKIP KALDIIRYOSUN OTURARAK 3. BENCH PRESS GİBİ AMA OTURARAK BÖYLE ÇARPRAZ 4. BUTTERFLY GİBİ BİŞEY YİNE ÖNE YİTİYORSUN İSİMLERİNİ İLMİYORUM KB 3X10 AMA BEN 3X12 VEYA 3X15 YAPIYORUM 10 YETERSİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA ALISTIM SON OLARAK 5X25 MEKİK BÖYLE SIKILAŞMA OLARAK BUNU VERDİ AMA GEÇİŞTİRMEK İÇİN ÇÜNKÜ 2 GÜN SONRA SANA PROGRAM YAZICAM DEDİ BAKARIZ ARTIK NOLCAKSA OLSUN . KONUSUCAM YANİ İYİCE Bİ

Hocanızın iyi niyetli olduğunu varsayarak söylüyorum kendisinden cardiyo ve tüm vücut ağırlık çalışması içeren program yazmasını talep edin lütfen..

Back
Yukarı