Sıcak Kahve Soğuk Süte Zarar Verir mi ?

Evet Arkadaşlar Günde Mutlaka 1 Fincan Kahve İçiyorum Sade Kahveyi Sevmiyorum Süt Tozlarınıda Pek Kullanmaktan Yana Olmadığım İçin Kahveme Fincanın 4/1'i Kadar Soğuk Süt Ekliyorum Sıcak Suya Direkt Soğuk Süt Eklemenin Bir Zararı Olurmu acaba ?

Teşekkürler kahvenin soğuması sorun yaratmıyor :)

Maddm kahveyi sütlü seviyorsun latte machiato yu dene.sıcak sütü çırparak köpürtüyorsun ve kahve ilave ediyorsun

Çalıştığım otelde içmiştim 1-2 sefer ama evde hiç denememiştim az sonra denerim kahveyi sıcak suyla karıştırıp mı ekliyoruz yoksa çırptığımız süte kuru kahve ekleyip üzerine sıcak su mu ekliyoruz

Kahveyi hazırla,kaynar sütü çırparak köpürt,kahveyi süte karıştır.bu işlemi makina kendi yapıyor fakst ayrı ayrı yaparak kendinde karıştırBilirsin.[DOUBLEPOST=1427638464][/DOUBLEPOST]Yine anlaşılır olmadı sanırım kısaca
Çırpılarak köpürtülmüş kaynar süt ile,su ile hazırladığınız sek kahveyi karıştır. Afiyet olsun.

Fazla köpürtemedim ama fena olmadı :)
cfe3f075a2f9bc1e8ba695607c4e422a.jpg

Sütü kaşıkla felan zor köpürtürsün,süt köpürtmek için küçük kalem pille çalışan mixerler var çokda ucuz bişiy çok içiyorsan onu alabilirsin,yoksa elde kaşıkla sütü köpürtmek zor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 470
Aynn kaşıkla skıntı yazdan sonra alırız artık bi tane nisanın ortasında otele geçiyorum evde durmadığımdan şimdilik kaşıkla idare etcez

Back
Yukarı