Sıçramayı Arttırma

Cobain ~

Üye
Merhabalar.Basketbol oynuyorum yaklaşık 4 yıldır sıçramamı geliştircek ama aynı zamanda boyumu kısaltmayacak egzersizler varmıdır? Siz neler önerirsiniz.

Orda demek istediğim "squat" gibi egzersizler idi. Çünkü squat boy uzamasını durdurur diye bi algı var biliyorsundur eminim.Yani aslında sormak istediğim vücüt ağırlığımla yapabilceğim egzersizler nelerdir olcaktı.Teşekkürler bu arada ilginiz için.

Çünkü squat boy uzamasını durdurur diye bi algı var
Ben algilarla ilgilenmiyorum.Squat boy falan kisaltmaz(doğru yapulan hicbir hareket kisaltmaz)Denge antrenmanlarini arastirip yapabilirsin.Hareketin tam ismini bilmiyorum fakat örneğin tek ayak squat yapabilirsin.Boylece destekleyici küçük kaslarini gelistirerek sıçrayabilmen icin daha saglam daha guclu bir ayaga sahip olmus olursun

Ben algilarla ilgilenmiyorum.Squat boy falan kisaltmaz(doğru yapulan hicbir hareket kisaltmaz)Denge antrenmanlarini arastirip yapabilirsin.Hareketin tam ismini bilmiyorum fakat örneğin tek ayak squat yapabilirsin.Boylece destekleyici küçük kaslarini gelistirerek sıçrayabilmen icin daha saglam daha guclu bir ayaga sahip olmus olursun
Pistol squat hocam hareketin adi...

Back
Yukarı