Kardesim bilgiler icin cok teşekür ederım cok yararını gorucemKefir, tursu, salgam gibi fermente besinleri tuketerek bakteri faunani guclendirebilirsin.Ayrica pre-probiotik tabletleri kullanabilirsin.
Kardeşim dediğin kişi 32 yaşında dikkatini çekerimKardesim bilgiler icin cok teşekür ederım cok yararını gorucem
Sut gaz yapiyordur..laktozsuz sut almaya basla gececektir. Tursu kontrollu yemek lazim tuz icerdigi icin..kefir yogurt ile destekleyebilirsin..Afedersiniz bende günde 200-250 gr yulaf 1 lt süt felan yiyorumbende de aynı sorun var. (Hele okulda çok sıkıntı
) şimdi akşam yemeklerinde yanında turşu felan hergün yesemmi
![]()
teşekkürler. peki normal süte devam edip turşu yesem sorun olur muSut gaz yapiyordur..laktozsuz sut almaya basla gececektir. Tursu kontrollu yemek lazim tuz icerdigi icin..kefir yogurt ile destekleyebilirsin..
Laktozu tolere edemiyorsan laktoz bakterilerine ihtiyacin var. Bunun icin ozel tabletler var..tursu kefir deki bakteriler kurtarmaz seni..teşekkürler. peki normal süte devam edip turşu yesem sorun olur mubide kontrollu derken abartmadan az bişe yesem hergün
![]()
teşekkürlerLaktozu tolere edemiyorsan laktoz bakterilerine ihtiyacin var. Bunun icin ozel tabletler var..tursu kefir deki bakteriler kurtarmaz seni..
Gazini azaltirsan koku sorunun olmaz bu kadar basit...laktoz problemin var gerekirse sut icme...teşekkürlerbide daha çok sabah yumurta yersem gün içinde baya sorun oluyor. yani yumurta yemezsem koku sorunu pek olmuyor. ne yapmalı sizce
yani yumurtayı mı azaltsam .. veya olmadı laktozsuz süt alcam olmadı
![]()
Haklısınız da gerekli kalori açıgını başka türlü kapatamıyorum. Yanı yulafda süt dışında başka şeylerle yapınca çok kötü oluyo ( en son denediğimde direk çöpe almıştım) yanı sütü bırakamam ama yerine laktozsuz süt veya kefir turşu felan bireylerle ortayı bulmaya çalışırımGazini azaltirsan koku sorunun olmaz bu kadar basit...laktoz problemin var gerekirse sut icme...
Yulaf ezmesini meyve suyu ile dene...Haklısınız da gerekli kalori açıgını başka türlü kapatamıyorum. Yanı yulafda süt dışında başka şeylerle yapınca çok kötü oluyo ( en son denediğimde direk çöpe almıştım) yanı sütü bırakamam ama yerine laktozsuz süt veya kefir turşu felan bireylerle ortayı bulmaya çalışırımilginiz için teşekküler
![]()
Kendim sıkmadan hazırlsrla yaparsam çok sağlıklı olmaz gibi ne dusunuyosunuzYulaf ezmesini meyve suyu ile dene...
%100 meyve sulari var katkisiz, konsantreden hazirlanmamis, gayette saglikli..Kendim sıkmadan hazırlsrla yaparsam çok sağlıklı olmaz gibi ne dusunuyosunuz![]()
Yanı yok tabi%100 meyve sulari var katkisiz, konsantreden hazirlanmamis, gayette saglikli..
Kilo sorunun olmadigini varsayiyorum..
niye buyuklerle kardes olunmuyomu saka bi yana bakmamisim yasinaKardeşim dediğin kişi 32 yaşında dikkatini çekerim![]()
Hadi öyle olsunniye buyuklerle kardes olunmuyomu saka bi yana bakmamisim yasina