14 gündür spora gidiyorum toplam spora gittiğim 8 gün, 2 kilo vermişim iyi midir? beslenme olarak sabah 2 kepekli ekmek 2 yumurta salatalık domates öğlen ise pilav yiyorum 1 kase içinde bulgur mercimek nohut fasulye var haşlama tarzında) yanında güzel bir salata ve tavuk gögüsüuyguladığın beslenme yaptığın hareketten çok daha önemli o konuda. Side baNd gibi oblik kaslarını etkileyen hareketlerde hafif kilo çok tekrar dışına çıkılırsa yağın altındaki oblik kasları gelişecek ve yağlı görüntüyü daha fazla ortaya çıkaracak. Ben, side band yerine windshield wiper ve windmill hareketlerini tavsiye ederim oblikler için.
antrenmandan 2 saat önce kompleks karbonhidrat al, aksi taktirde 3-4 sette 8-12 tekrar aralığında yapabileceğin kiloyu seç14 gündür spora gidiyorum toplam spora gittiğim 8 gün, 2 kilo vermişim iyi midir? beslenme olarak sabah 2 kepekli ekmek 2 yumurta salatalık domates öğlen ise pilav yiyorum 1 kase içinde bulgur mercimek nohut fasulye var haşlama tarzında) yanında güzel bir salata ve tavuk gögüsü
akşam ise öğlenkinin aynısı bazen tavuk gögüsü balıkta olabiliyor veya biraz tavuk gögüsü biraz balıkda olabiliyor ama şöyle bir şey sormak istiyorum kaldırdığım ağırlıkları kaldırmakta zorluk çekiyorum hani beslenme düzenimde çok iyi diyebilirim neden böyle oldu
Eğer yan karın yağlarını eritmek için side bend hareketi etkili olsaydı, herkes hangi bölgesinde yağ varsa o bölgeyi çalıştıracak hareketler yapardı.Yan karın yağlarım baya var onları eritmeye çalışıyorum
Side bend hareketini 2.5 kilo ağırlıklarla yapsam daha mı iyi olur (şu an ağırlıksız yapıyorum)
ağırlıklarla çalıştığım zaman daha fazla yük binip yağ yakımında artış oluyor şu an böyle düşünüyorum doğru mudur?
Yapmış olduğunuz yoruma katılıyorum fakat yeni olduğum için başlangıç programındayım ve bu programa ( http://i.hizliresim.com/XvkBB7.jpg ) istinaden sordum bana verilen program bu bende kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum[DOUBLEPOST=1431193160][/DOUBLEPOST]Eğer yan karın yağlarını eritmek için side bend hareketi etkili olsaydı, herkes hangi bölgesinde yağ varsa o bölgeyi çalıştıracak hareketler yapardı.
Öyle bir durum yok. Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. Antrenmanda nabzın artacak ki yağ yakımı da olsun. Bunun için de compound hareketler yani birden çok kası çalıştıran hareketler yapılmalı.
Örneğin squat, deadlift, bench press, row hareketleri. Bunlar en temel olanları, daha birçok örnek verilebilir. Bu hareketlerle antrenmanda growth hormone salınımı artacak ve yağ yakımı başlayacak.
İş sadece burada bitmiyor, günlük yediklerin vücudun yakabildiğinden fazla olmayacak ki kalori açığı ortaya çıkıp yağ yakımı sağlanabilsin.
Kendi görüşüm, side bend ve türevleri (twist, full sit-up) kadar gereksiz hareket olmadığı yönünde. Yine de bi forumda ve internette gezip doğru bilgiye kendiniz ulaşın. Ben size yol gösterdim kolay gelsin.
mesela bugün sabah 2 yumurta 2 ekmek yedim ama yinede performans düşüklüğüm olduantrenmandan 2 saat önce kompleks karbonhidrat al, aksi taktirde 3-4 sette 8-12 tekrar aralığında yapabileceğin kiloyu seç
https://www.bodyforumtr.com/threads/en-Çok-sorulan-sorular-ve-cevapları.11375/[DOUBLEPOST=1431196037][/DOUBLEPOST]Yapmış olduğunuz yoruma katılıyorum fakat yeni olduğum için başlangıç programındayım ve bu programa ( http://i.hizliresim.com/XvkBB7.jpg ) istinaden sordum bana verilen program bu bende kendi çabalarımla bir şeyler yapmaya çalışıyorum[DOUBLEPOST=1431193160][/DOUBLEPOST]
mesela bugün sabah 2 yumurta 2 ekmek yedim ama yinede performans düşüklüğüm oldu
mesela bugün sabah 2 yumurta 2 ekmek yedim ama yinede performans düşüklüğüm oldu
çok iyiydihttps://www.bodyforumtr.com/threads/en-Çok-sorulan-sorular-ve-cevapları.11375/[DOUBLEPOST=1431196037][/DOUBLEPOST]
Eki Görüntüle 37806