montanareis
Üye
arkadaşlar yaşım 14 gelişimim için hemde vücüdüm için iyi gelir diye 1 bardak içmeyi planlıyorum 2 yumurta kırsam sütün içine bir zararı olur mu ?
yumurtayı çiğ olarak tüketmek tehlikeli olabilir (salmonelle) gibi bir hastalık kapabilirsin. ayrıca çiğ yumurtanın %50 si sindirilirken, haşlanmış yumurtanın %98 i düzgün bir şekilde sindirilir.ikisini ayrı tüketmen daha iyi olur.arkadaşlar yaşım 14 gelişimim için hemde vücüdüm için iyi gelir diye 1 bardak içmeyi planlıyorum 2 yumurta kırsam sütün içine bir zararı olur mu ?
Yumurtanın besin değerlerinden faydalanabilmek için ısıl işlemden geçmesi gerekiyor. Gerek sindirim, gerek mikrobiyolojik açıdan çiğ yumurta tüketmemekte fayda var.
ben de bir ara kullanmıştım bir arkadaşımın tavsiyesiyle. bana faydalı olduğunu ve onu güçlendirdiğini söylemişti. tüm proteinleri alıyorsun bu karışımla. tadı biraz kötü ama çok sıkıntı olmuyor. ben bir bardak süte 1 yumurta atıp içiyordum. yine de tam araştır doktoruna danış diyeceğim ama hangimiz bunun için doktora danışır kineyse dediğim gibi ben bir sorun olmayacağını düşünüyorum ama hine de dikkatli ol en ufak bir sıkıntı da doktora gitmeni tav siye ediyorum
14 yaşındayım 8.sınıftayım boyum 1.74 boyuma katkısı olur mu peki ?yumurtayı çiğ olarak tüketmek tehlikeli olabilir (salmonelle) gibi bir hastalık kapabilirsin. ayrıca çiğ yumurtanın %50 si sindirilirken, haşlanmış yumurtanın %98 i düzgün bir şekilde sindirilir.ikisini ayrı tüketmen daha iyi olur.
Keşke olsa fakat böyle birşey mümkün değil ben 11.sınıfım 16 yaşındayım 1.63 Üm boyun gayet ideal boş ver zaten boyunun uzaması 22 yaşına kadar devam edecekBo
14 yaşındayım 8.sınıftayım boyum 1.74 boyuma katkısı olur mu peki ?