Süt ve süt ürünleri kullanımı?

Bunların kullanımını definasyon da önermiyorlar bunun sebebi nedir çoğu kişi böyle diyor ama net cevap alamadım cevaplarsanız sevinirim


Sent from my iPad using Tapatalk
 
İçindeki şeker miktarları ve salgılattıkları insülin. Light süt ve normal sütün besin değerlerine bakacak olursak tek fark yağ miktarı. İçlerinde ki şeker miktarı aynı. Bazı insanlar laktozsuz süt kullanıyor içinde şeker yok diye. Böyle bir şey de yok sütün laktozu alınamaz anca laktaz enzimi eklenir ki içen kişi laktozu sindirebilsin diye. Ben şahsen definisyonda tercihen ev yapımı yoğurt öneririm bakteriler bakımından.
 
İçindeki şeker miktarları ve salgılattıkları insülin. Light süt ve normal sütün besin değerlerine bakacak olursak tek fark yağ miktarı. İçlerinde ki şeker miktarı aynı. Bazı insanlar laktozsuz süt kullanıyor içinde şeker yok diye. Böyle bir şey de yok sütün laktozu alınamaz anca laktaz enzimi eklenir ki içen kişi laktozu sindirebilsin diye. Ben şahsen definisyonda tercihen ev yapımı yoğurt öneririm bakteriler bakımından.
Ev yapimi yoğurtda laktaz enzimi yok mu?


HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ev yapimi yoğurtda laktaz enzimi yok mu?


HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Laktaz enzimini normalde insan vücudu ince bağırsaklarda üretir. Fermente edilmiş süt ürünleri (peynir, yoğurt vs.) süte göre daha rahat tüketilebilir.
 
Back
Yukarı