Süt tavsiye edecek varmı

Süt içmeyi seviyorum. ama diyetteyim nasıl süt içmem lazım yarım yağlı,Light,tam yağlı? yada marka önericek olan varsa çok iyi olur. teşekkürler

Light, az yagli veya yagli sutlerin aralarinda fark olacagini sanmiyorum cunku yagli olsa bile kaliteli yag.
Tabi imkanin varsa memeden ciktigi gibi direk sana geliyorsa terettutsuz ic derim dogal dogal.

Ben Laktozsuz sütü tercih ediyorum , yağlı yağsız çok önemli değil bence.

Diyette isen yağsız süt içmeni tavsiye ederim. Migrosun yağsız sütü 2.3 tl muadili light sütlerden yaklaşık olarak 1 lira daha ucuz. Ben uzun süredir tüketiyorum. Ambalaj kapağının açıldıktan sonra biraz fason oluşu dışında eksiği yok. :)

pınar süt diğer sütlere göre daha kalitelidir tadı daha hoş geliyor fakat eğer ciddi anlamda spor yapıyorsan direk inek den gelen sütü alıp kaynatıp sütü içmen daha faydalı olur diye düşünüyorum

pınar süt diğer sütlere göre daha kalitelidir tadı daha hoş geliyor fakat eğer ciddi anlamda spor yapıyorsan direk inek den gelen sütü alıp kaynatıp sütü içmen daha faydalı olur diye düşünüyorum
Diyette isen yağsız süt içmeni tavsiye ederim. Migrosun yağsız sütü 2.3 tl muadili light sütlerden yaklaşık olarak 1 lira daha ucuz. Ben uzun süredir tüketiyorum. Ambalaj kapağının açıldıktan sonra biraz fason oluşu dışında eksiği yok. :)

Ya bunlar şehir efsanesi , inekten gelen süt insanlar için değil kardeşim ineğin yavrusu için. Sen o sütü kaynattığın zaman bütün özelliği gidiyor. Diyetteysen yağsız süt alma , yağ önemli sütten gelecek maksimum ya 10 gramdır ki buda sağlık yağ zaten aksine laktoz almaman lazım. Laktoz gaz yapar sindirimde yorar ayrıca şekerdir. Bu arada laktozsuz sütün yağ oranı zaten light sütlerden de düşük. Sen Laktozsuz süt al.

sütün içine bal kat yada mısır gevreği filan miss, benim en sevdiğim sütaş bizim burda indirim yapıyorlar bazen 1.75 tlye dolduruyom dolabı :D

yarım yağlı kullanıyorum ama takviye üründe kattığım için daha hoş oluyor, kornfleks kullanıyorum kahvaltıda + bal miss

Ya bunlar şehir efsanesi , inekten gelen süt insanlar için değil kardeşim ineğin yavrusu için. Sen o sütü kaynattığın zaman bütün özelliği gidiyor. Diyetteysen yağsız süt alma , yağ önemli sütten gelecek maksimum ya 10 gramdır ki buda sağlık yağ zaten aksine laktoz almaman lazım. Laktoz gaz yapar sindirimde yorar ayrıca şekerdir. Bu arada laktozsuz sütün yağ oranı zaten light sütlerden de düşük. Sen Laktozsuz süt al.
senin aldığın o sütlerin içine neler katılıyor biliyormusun acaba ? koruma sı için daha fazla ömrü olması için ne koruyucu gıdalar katılıyor .. en iyisi yinede az ömrü olan sütü tercih etmektir cam şişeler de pınarın sek in felan sütleri var 1-2 gün ömürlük onlar en iyisidir

senin aldığın o sütlerin içine neler katılıyor biliyormusun acaba ? koruma sı için daha fazla ömrü olması için ne koruyucu gıdalar katılıyor .. en iyisi yinede az ömrü olan sütü tercih etmektir cam şişeler de pınarın sek in felan sütleri var 1-2 gün ömürlük onlar en iyisidir

İçlerine ne koyduklarını çok iyi biliyorum merak etme ama yinede inek sütünü alıp kaynatıp içmenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

BİM in tam yağlı sütünü tavsiye ederim, pınar sütle tad olarak aynı, ayrıca içimle aynı fabrikadan çıkıyor. Tam yağlı sütü tecih et bence bazı vitaminler yağda çözünen şekildedir, lyağsız süt bu vitamin değerini kaybedebiliyor. Ayrıca bazı araştırmalarda light ürünlerin obeziteye sebep olduğuna dair sonuçlar elde edilmiş.

Dostum tam yağlı içerekte zayıflarsın...kalorisini say istediğini iç.bulkta tam yağlı ekstra kalori için içiyorum iştahsızlar için birebir

Back
Yukarı