JustForBiceps
Üye
Süt içmeyi seviyorum. ama diyetteyim nasıl süt içmem lazım yarım yağlı,Light,tam yağlı? yada marka önericek olan varsa çok iyi olur. teşekkürler
pınar süt diğer sütlere göre daha kalitelidir tadı daha hoş geliyor fakat eğer ciddi anlamda spor yapıyorsan direk inek den gelen sütü alıp kaynatıp sütü içmen daha faydalı olur diye düşünüyorum
Diyette isen yağsız süt içmeni tavsiye ederim. Migrosun yağsız sütü 2.3 tl muadili light sütlerden yaklaşık olarak 1 lira daha ucuz. Ben uzun süredir tüketiyorum. Ambalaj kapağının açıldıktan sonra biraz fason oluşu dışında eksiği yok.![]()
Tam yağlı mı?sütün içine bal kat yada mısır gevreği filan miss, benim en sevdiğim sütaş bizim burda indirim yapıyorlar bazen 1.75 tlye dolduruyom dolabı![]()
laktozsuz süt iyi oluyor şişkinlik yok gaz yok.Laktozsuz süt alıcaz o zaman. sağolun beyler.
senin aldığın o sütlerin içine neler katılıyor biliyormusun acaba ? koruma sı için daha fazla ömrü olması için ne koruyucu gıdalar katılıyor .. en iyisi yinede az ömrü olan sütü tercih etmektir cam şişeler de pınarın sek in felan sütleri var 1-2 gün ömürlük onlar en iyisidirYa bunlar şehir efsanesi , inekten gelen süt insanlar için değil kardeşim ineğin yavrusu için. Sen o sütü kaynattığın zaman bütün özelliği gidiyor. Diyetteysen yağsız süt alma , yağ önemli sütten gelecek maksimum ya 10 gramdır ki buda sağlık yağ zaten aksine laktoz almaman lazım. Laktoz gaz yapar sindirimde yorar ayrıca şekerdir. Bu arada laktozsuz sütün yağ oranı zaten light sütlerden de düşük. Sen Laktozsuz süt al.
senin aldığın o sütlerin içine neler katılıyor biliyormusun acaba ? koruma sı için daha fazla ömrü olması için ne koruyucu gıdalar katılıyor .. en iyisi yinede az ömrü olan sütü tercih etmektir cam şişeler de pınarın sek in felan sütleri var 1-2 gün ömürlük onlar en iyisidir