ne yani günlük 1 litre süt içsen üstüne lor yoğurt ayran içsen senin metabolizmanın onu sindirebileceğini mi düşünüyorsun

her metabolizma aynı değildir 1 kişi sınırsız süt ürünü tüketebilirsiniz dedi diye herkes yapamaz ben az aşırıya kaçmama rağmen kabızlık sorunu yarattı doktorda onayladı ona göre bana bir ilaç verdi ilacı içtiğim gibi bağırsakların çalıştığını hissettim o ilaç bağırsakları yumuşattı ve ondan sonra düzelmeye başladı.
ben kapalı paket süt tüketiyordum belkide o zararlıdır açık süt tüketsem tam tersi etki yapabilirdi. laktoz dan dolayı da olabilir kabızlık veya metabolizmayı yavaşlatma. İlaç dediğim bir hap adı da bekunis isteyen araştırabilir.
Bak ben atıp tutan tiplerden değilim bizzat kendi başıma geldi bu olay ve emin ol benim kadar özenli yiyecek içecek tüketen insan çok azdır. tek korktuğum şey fazla süt ürünü tüketmemdi oda beni baya engelledi bir kaç kere zararlımı diye sordum kimse birşey demedi bende protein içeriğine güvenerek her sabah banko 500 gram süt 100 gram lor öğlen akşam yoğurt ayran eksik etmedim. dozunda içersen hiç bir zararı yoktur ama benim gibi abartıp tüketenlerin başı illa ki belaya giricektir bir süre sonra benim tavsiyem bu.[DOUBLEPOST=1475527924][/DOUBLEPOST]bu arada yanlış mesajı yanıtlamışım. bu yazdığım yazı
respect2us.23 için