SÜPER SET VE DİET YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Herkese slm öncelikle forum çok güzel emeği gecenlere teşekkürler.
Bu sporu 3 yıldır yapıyorum boy 1.80 kılo 100 omuz 130 göğüs 115 kol 45 bel 94
b.b başladığım ilk 5 ay hoca gözetiminde calıştım sonra kendım çalışmak zorunda kaldım
Sorunum kas kaybı olmadan yağ yakmak, diete başlıcam haftada 6 gün tek bölge çalışıyorum buna 15 dk mide ve 20dk bisiklet mi yoksa koşumu yapmalıyım? önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

kas kaybı olmadan yağ yakmak bu gün LEE HANEY gibi 8 kere mr.olympia olmuş birisi içinde zor bişey.lee haney e göre vücut yağ% 10 u geçmezse 3 ay içinde minumum kas kaybıyla yağ yakabilirsin.şu anda benimde uyguladığım en çok tutulan sistemde bu zaten off sezonda fazla yağlanmamak...gelelim diyete...karbonhidrat alımını sınırlıyacaksın,şekeri mutlaka keseceksin...asitli içeceklerden de uzak duracaksın...
atrenman programında:süperset kullanman yersiz olur...bu sıcakta canından bezersin...onun yerine izole egzersizleri kullan...kablo kullan...
1.gün:göğüs
2.gün:kanat+sırt
3.gün:omuz
4.gün.triceps
5.gün:biceps
6.gün:bacak
7.gün off
böyle bi programı de deneyebilirsin.idmanların bayağı kısa sürer....

yardımın için teşekkürler mastertrainer
yağ oranım % 20 cıktı baya bir yağlıyım
programım 1.gün göğüs
2. biceps
3.omuz
4.triceps
5.kanat - sırt
6. bacak
7. dinlenme
buna ilave olarak hergün 20 dk bisiklet veya koşu ve 3 hareket mide düşünüyorum
süper set daha fazla kalori harcan dığını duymuştum yanlışsa düzeltın
kardıyo olarak yazdıklarım yeterlimi teşekkürler.

istediğin zaman kardio yapabilirsin.yalnız aldığın kaloriyi dengelemen lazım.bu önemli bir nokta çokkalori harcayarak sadece yağ yakarsın,
aldığın kaloriyi dengeliyerek kas kaybını engellemelisin...bunun için midede daha uzun kalan bal-süt gibi maddeleri kullan...artı doğal yağ yakıcılarda idmanda yaktığın kaloriyi yeterli kılıp daha hızlı netice almanı sağlar...doğal yağ yakıcı rehberini FITNESS &ANTRENMANDA bulabilirsin

mastertrainer sana dietimi yazayım
300gr prinç 700 gr tavuk göğsü 5 yumurta beyazı 1 tane sarı 1 bardak yağsız süt
6 öğün salata , princi lapa yapıp ketcap ile yicem ...

bende sana kendi diyetimi yazayım

500gr yağsız haşlanmış tavuk göğüs
200gr pirin. veya 300gr makarna
kahvaltıda 100gr peynir,1 kase yağsız sütlü korn flakes
günlük en az 3 çeşit meyve 1-2 adet
mutlaka akşam yemeğinde çorba ve sarımsaklı salata
mutlaka akşam yemeğinde 1 kase yoğurt

diyetini bence böyle yap.beslenebildiğin kadar da idman yap.lapanın üstüne ketçap döktükten sonra bi anlamı kalmaz ki...
l-carnitine yi idmandan 30dkönce 1000mg olarak al.faydasını göreceksin.kullananlar faydasını görüyor....
idmandan 45dk önce de sade nescafe içebilirsin...

mastertrainer dedi:
bende sana kendi diyetimi yazayım

500gr yağsız haşlanmış tavuk göğüs
200gr pirin. veya 300gr makarna
kahvaltıda 100gr peynir,1 kase yağsız sütlü korn flakes
günlük en az 3 çeşit meyve 1-2 adet
mutlaka akşam yemeğinde çorba ve sarımsaklı salata
mutlaka akşam yemeğinde 1 kase yoğurt

diyetini bence böyle yap.beslenebildiğin kadar da idman yap.lapanın üstüne ketçap döktükten sonra bi anlamı kalmaz ki...
l-carnitine yi idmandan 30dkönce 1000mg olarak al.faydasını göreceksin.kullananlar faydasını görüyor....
idmandan 45dk önce de sade nescafe içebilirsin...

yumurta yemiyor musun :!: birazda protein az degil mi :?:

Paylaştığın bilgiler için çok teşekkür ederim MASTERTRAİNER yanlışlarımı görmem için faydalı oldular

bunları uygulicam. :)

Back
Yukarı