Ronnie Coleman "Yaşayan Efsane"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OdnamoK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulan forumda boş yere kirlilik yaratmayın yaaaa. adama takım elbise yakışmamış yok efendim cok göbekliymiş, bırakın bu işleri.. böyle boş muhabbetler yapcağınıza iki tane adam gibi bilgi paylaşın arkadaşım.. niye bırakmış ronnie? bı sakatlık mı var rahat sızlık mı nedir olay. fikirleriniz size kalsın, bilgilerimizi paylaşalım..

yıllardır bel fıtığı ve boyun fıtığı vardı ameliyatta oldu

ama brakma sebebi değil hiçbiri eski formunu yakalıyamazdı o yüzden braktı

Ronnie Coleman - Masters Olympia IFBB 2012

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ronnie-coleman-ya-ayan-efsane-t6246.html?t=6246

gw4hl.jpg

gw4hz.jpg

gw4j6.jpg

gw4jj.jpg

gw4js.jpg

gw4jy.jpg

gw4k3.jpg

gw4kc.jpg

gw4kl.jpg

gw4kr.jpg

gw4kx.jpg

gw4l4.jpg

gw4l7.jpg

gw4l9.jpg

gw4lh.jpg

gw4lt.jpg

gw4ly.jpg

gw4m6.jpg

gw4mc.jpg

gw4ml.jpg

gw4mu.jpg

gw4mz.jpg

gw4n2.jpg

Kaynak

pics.musculardevelopment.com

Bu adam öldükten 2 ay sonra şampiyonalara girsin yine derece yapar. :D

ben de kötü olduğunu düşünmüyorum, sonuçta adam emekli oldu ve ameliyat vs. geçirmiş yine de iyi ;)

o kadar büyük kütlelerden düşüp şimdi bu haline talim etmesi insanın çok zor bir durum olsa gerek.intihar edesim gelir

müthiş bir adam tartışmasız bu spordaki uzak uzak ara en sevdiğim sporcu. karakteride buna dahil bi kere dünyanın en saf adamlarından biri olduğunu sanıyorum( gibi diyorum çünkü tanımıyorum.)

bu videoda bunu pekiştiriyor hayranından tişört karşılığı veya başka birşey parayı o alıyor. ah saf ron ah. o kadar şeker o kadar saf adamki bunun tepki çekeceğini bence cidden bilmiyor. koy oraya bi kasiyer o satışı yapsın sonra sana yolllasın sende imzala be abim tüm starlar böyle yapıyor.

Back
Yukarı