Ronnie Coleman "Yaşayan Efsane"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OdnamoK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ron'un saglık sorunu falan varmı acaba yada kullandıgı steroidlerden olabilir dikkat ederseniz adam hep nefes nefese sırf antreman yaparken değil evde yemek hazırlarken falan konusurken nefes nefese ve konusurken arada duruyor bir saniye falan... garip...

beğenmiyor çoğu kişi ronnie yi.ne yani jüri demi işi bilmiyor.siz daha iyisini yapında görelim...roni bir efsanedir.bi kaç tane artist çıkmış ronnie yi karalıyor...ronnie nin ilk yıllarını görün öyle estetiğine eleştiri yapın...bitmiştir

ne arnold,ne cutler, ne markus rühl... ronnie coleman ın üstüne bodybuilder tanımam

ronnie is best

adam king ya

bu adamın vücudunda kas yok arkadaşlar çünki bu adam kas denen dokunun bizzat kendisi olmuş gerçekten çok çalışma ve azim gerektirir takdir ediyorum ayrıca bu paylaşımı yapan arkadaşımızada eline sağlık diyorum

Fotolara baktım cidden çok lanet bi adammış. Kendisini az çok tanırdım ama bu fotoları daha önce görmemiştim saygıyı hakediyor.

ulan forumda boş yere kirlilik yaratmayın yaaaa. adama takım elbise yakışmamış yok efendim cok göbekliymiş, bırakın bu işleri.. böyle boş muhabbetler yapcağınıza iki tane adam gibi bilgi paylaşın arkadaşım.. niye bırakmış ronnie? bı sakatlık mı var rahat sızlık mı nedir olay. fikirleriniz size kalsın, bilgilerimizi paylaşalım..

Back
Yukarı