sayın setenay sizi iyi anliyorum. Tabiki hayatımızın belirli dönemlerinde buyuk problemler yaşıyoruz.
Başın saolsun öncelikle. Ancak tabiki hayatına babasız devam etme dusunceni anliyorum.
Ama ilaç kullanmadan önce iradene hakim olmalisin.
Metanetli olmalısın.
Bu arada sınıf tekrarı yapman hiç önemli değil. Sen bu zorlu dönemi atlatabilirsen eğer yeniden eski setenay olursun.
Anksiyete sorunu yaşıyor olabilirsin.
Anksiyeteyi çözmek cok onemli başarı için.
Coyote çok iyi niyetlisin; yaklaşımını yüreğimde hissettim
Çok Teşekkür Ederim
Babamı kaybedeli 1.5 sene oldu
Bu dönem yaşadığım problem bununla alakalı değil
Babamın vefatından sonra ilk kez bir başka olay beni bu kadar hırpaladı
Yukarıda değinmek istediğim buydu
Çok Sevdiğim Birine Veda ettim; çok yıkıcı
Şimdi zor günler benim için
Ama vakit yok, hızla toparlanmalıyım
Dersler için 2 ayım kaldı ve tüm dersleri verip okulu bu sene bitirmek durumundayım
Ancak bu sorun ve kafamda okulu zaten uzatmış olduğum gerçeğinin uzantıları olan bir takım saplantılı yalnış düşünceler var
Ders çalışmama bunlar engel oluyor
Aynı anda kollarında birden fazla karpuz taşımaya kalkışmak herkesin harcı değil
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:39 ----------
Belki Yasemin çayı işe yarayabilir. Ben sınav dönemlerinde ders çalışırken gingeng ve yasemin çayını karıştırıp içiyorum. Bana bayaa etki ediyor. Bunu denemeni tavsiye ederim.
Sevgili draft, durum malesef bitkilerle çözülemeyeck kadar vahim
Gene de belki katkısı olur diye yarın alacağım bahsi geçen çayları
Uzun süre hiç böylesine hıçkıra hıçkıra ağlamamıştım
Kendimi kapana sıkışmış hissediyorum
Sanki cam bir havuzun içindeyim; çıkmaya çalışıyorum ancak ciğerlerime su doluyor, nefes alamıyorum; boğuluyorum ağır ağır, çıkamıyorum
Herşey çok güzel olucak ancak bu bana bağlı
Yılmıycam; bu da geçicek
Destek kaynakları çok önemli böyle dönemlerde ama şimdi hayatımda beni motive eden hiçbirşey yok
Ve Çok yalnız hissediyorum
Ve çok başarısız
Çok bunalmış
DERS ÇALIŞMAM ŞART; bunun için en kısa sürede bu ilacı temin etmeliyim
Zaman YOK