Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Steroidden mutant haline gelmiş birisinin supplementleri bu kadar aşalaması biraz ironik geldi.Söylediklerine katılıyorum fakat çalışan veya okula giden bir insan günde 6 öğün yemek yeme fırsatı bulamayabiliyor.Bu benim düşüncem..
Steroidden mutant haline gelmiş birisinin supplementleri bu kadar aşalaması biraz ironik geldi.Söylediklerine katılıyorum fakat çalışan veya okula giden bir insan günde 6 öğün yemek yeme fırsatı bulamayabiliyor.Bu benim düşüncem..
Adam şu video ile kendi ayağına sıkıyor denilebilir, ne yazık ki bu sporu yapan kişiler için en ideal sponsorlar supplement firmaları, şu videodan sonra kolay kolay sponsor bulamamıştır.
Benim gözümde supplement içtim şiştim diyenlerle supplementler bi işe yaramaz diyenler aynı kategoridedir. Çünki birisi pozitif mübalağa yaparken diğeride negatif mübalağa yapıyor. Alt üstü supplement bundan ne gibi beklentiler içine giriyor insanlar çok merak ediyorum .
Adam şu video ile kendi ayağına sıkıyor denilebilir, ne yazık ki bu sporu yapan kişiler için en ideal sponsorlar supplement firmaları, şu videodan sonra kolay kolay sponsor bulamamıştır.
zaten proteine para vermek artık koyuyodu, bu videoyu izledim iyice soğudum adamın da dediği gibi günde gerekli besini alabiliyosan ekstra protein tozu almaya gerek yok bence de. olay adamın da dediği gibi tamamen psikolojik. para tuzağı... bu kutu bitsin bidaha almıcam
Hiç ironik gelmedi, sapla samanı karıştırıyorsunuz. Bi kere (tasvip etmesem de) steroid dediğiniz şey ilaç üreticisinin ürettiği malzeme, arkasında ciddi ar-ge ve yılların bilgi birikimi var, supplementler ise Amerikan'nın kırsalındaki (başta joe weider) adamların uydurduğu tozlardan ibaret. Çoğunun bilimsel olarak bir işe yaramadığı ispatlandı, ama 18 milyar dolarlık endüstri bu, kolay kolay yıkılmaz.
O kadar para işe yaramayan birşey için verilebilir mi diyenler için gelsin : Güç bilekliği diye satılan kauçuk/naylon karışımı bileziğin 1 senede 57 milyon , sahte olduğu ispatlanana kadar 300 milyon dolar kazandırması örnek verilebilir ki bu orjinal tedarikçisinin kazancı, bir de bunun çakması var.
Bir kutunun içinde inanç satabilirsiniz, yeter ki vaatler büyük ve kutu parlak olsun...
Rich Piana'nın sponsor kaygısı yoktur zaten merak etmeyin synthol'ün sponsoru olduğunu düşünmüyorum zira. Yüz full botoks, vücut synthol her tarafı. Bu arada dedikleri çok bilinmeyen şeyler değil. Yine de insanları bilinçlendirmeye çalışması güzel bişey teşekkür ederiz ama birinin de kendisini bilinçlendirmesi gerek.
Rich Piana'nın sponsor kaygısı yoktur zaten merak etmeyin synthol'ün sponsoru olduğunu düşünmüyorum zira. Yüz full botoks, vücut synthol her tarafı. Bu arada dedikleri çok bilinmeyen şeyler değil. Yine de insanları bilinçlendirmeye çalışması güzel bişey teşekkür ederiz ama birinin de kendisini bilinçlendirmesi gerek.
Evet syntholü denediğini kabul etmiş ama kası mahvediyor şeklinde demeç vermişti videosunda, öte yandan kafayı kırmış diyebiliriz korkusuz ne varsa deniyor ve açıklıkla söylüyor. Bilinçlenmesi gerektiğine katılıyorum birçok videosunda zor nefes alıyor gerçekten
Sponsor zenginlik işinde sülalem rahat şeklinde bir demeç vermiş, ilk evimi 20lerimde almıştım, borsadan kazanıyorum vs. diye açıklama yapmış bir videosunda. Hayatım boyunca hiç çalışmam gerekmiyor ama çalışıyorum diye noktayı koymuş.