Rich Piana Feeder Workout Hakkında ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ricci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ricci

Üye
Merhaba rich piana bi videosunda uykuda bile gelişim için feeder workout öneriyor ve şiddetle denememizi söylüyor herhangi bir katabolik etki yaparmı ?overtraining durumu varmı ?

Skull crushers – 100 reps

Hammer curls – 60 reps

program böyle 3 set yani toplamda 480 tekrar yapmış olucaz ve gidip yatıp uyuyacaz bir şey yemek yok cinsel ilişki yok hiç bir şey git ve uyu diyor siz ne dersiniz buna uygulamalımıyız ? denemekten zarar gelirmi ?

Bahsettiğin video Rich Piana'nın ''you see how smart I am?'' dediği video mu? :D

Bence gereksiz, ama bir şeyi denemekten zarar gelmez. ben garip şeyler yapmaya meraklıyım benim evde dumbbell olsa denerim şahsen.

Ya anlamadığım nokta gerçekten bu işi hakkı ile yapan harbi güzel antremanlar çekip veya hareketleri gösteren youtuber(bodyci)ler mevcut . ''Biceps - triceps '' küçük kas grupları kalkıp göğüs omuz sırt gibi yüklenmenin ne anlamı var ? Denemekten zarar gelmez geliştirmez sadece pump etkisi yaratır o kadar ....

Uyumadan önce yapılacakmış bir de. Bunun işe yarayacağını savunmasının açıklaması nedir acaba ? Tamamen saçmalık ve komedi. İşin show business tarafında yer alan bu adamın dediklerinin ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

eğer ilaç kullanan biri uygularsa etkisini görebilir ama ilaçsız birinin etkisini görüceğini sanmıyorum aynı zamanda kası toplaması baya bi zaman alıcaktır belki geriye bile götürebilir onu .

Back
Yukarı